Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije pomogla ni crkva

Pogledajte kako izgleda nekad najluksuzniji šoping-centar u Zagrebu

Centar Cascade
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/7
07.12.2013.
u 16:03

U zadnje vrijeme u centru koji se smjestio na kraju Tkalčićeve ulice radila je tek garaža u kojoj je sat parkiranja najjeftiniji u gradu, pet kuna.

Zagrebački šoping-centar Cascade odnosno Prebendarski vrtovi danas je potpuno zapušten. Trgovine ne rade, a golemi kompleks danas izgleda kao odlagalište otpada.

Centar je propao još u prosincu 2011. godine kada ga nije uspio spasiti ni jedan od suvlasnika - Crkva.

U zadnje vrijeme  u centru koji se smjestio na kraju Tkalčićeve ulice radila je tek garaža u kojoj je sat parkiranja najjeftiniji u gradu, pet kuna.

No, čini se kako ni od tog posla nije bilo zarade koja bi Cascade vratila u igru.

Komentara 43

Avatar lapolapo
lapolapo
21:29 07.12.2013.

nekretinska mafija u Hrvatskoj došla na red,i vrijeme je ,evala!

TE
TechnoCroat
22:13 07.12.2013.

Nema to veze sa crkvom nego sa poslovnom sposobnoscu i poznavanjem trzista. U zagrebu ima previse shopping centara prema broju stanovnika i kupovne moci. U washingtonu je jedan centar, a u okolici jos tri. I to je dovoljno, za oko 2 miljona stanovnika relativno visoke kupovne moci. I sad se u hrvatskoj naveliko najavljuje ducan Ikea, kao "investicija" umjesto da su otvorili tvornicu Ikea.

BZ
berlin.zagreb
18:03 07.12.2013.

Ovo je samo pocetak katastrofe! Jedna Rijeka sa 2..... stanovnika ima vise Trgovackih centara nego jeda München molim Vas razradite Logiku. Interesira me samo koji su to Ekonomisti radili Biznis Planove za ove Centre ???? Samo pranje novca kroz novu clanicu EU koja jos nema pojma o tome a MAFIJA RADI SVOJE ! HA, HA, HA !!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije