Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prazni prostori

Cascade zatvoren, ne zna se što će biti sa zdanjem u centru

cascade
Anto Magzan/PIXSELL
16.12.2011.
u 08:00

Ponovno otvorenje na proljeće ili potpuna prenamjena neke su od trenutačnih glasina o sudbini Cascada

Cascade centar je zatvoren! Dućani su se iselili, isključena je struja, čak im više nije u funkciji ni internetska stranica... Rasplet je to događaja nakon što je prije mjesec dana zakupcima rečeno da će se centar privremeno zatvoriti. No u pomoć je tada uskočila Crkva, jedan od suvlasnika Cascade, i centar je poslovao neko vrijeme. No, ne zadugo.

– Odradili smo mjesec dana koje nam je platila Crkva, ali onda je i ona odustala pa smo se 25. studenog morali povući. Objašnjenje za zatvaranje centra nismo dobili, ali ni tražili jer već dugo znamo za probleme naplate zakupnina. Za detalje nismo ni pitali jer je riječ o poslovnom odnosu tvrtke Iluminatio sa zakupcima poslovnih prostora – objašnjava Željko Kučiš iz tvrtke Energon, zadužene za tehničko održavanje centra. Iz tvrtke Iluminatio nismo dobili komentar jer se nitko nije javljao. Navodno postoji mogućnost da se centar ponovno otvori.

– Neslužbeno smo doznali da bi se centar otvorio u proljeće, ali to je sve na razini glasina – dodaje Kučiš.

Isto kao što kruže glasine da Crkva planira Cascade prenamijeniti u crkveni muzej. Ali, Adalbert Rebić, član Prebendarskog zbora zagrebačke prvostolnice, kaže da su to samo planovi, i to u dalekoj budućnosti.

– Prvo treba vidjeti tko će kupiti Cascade, budući da je jedan od suvlasnika koji ima najveći udio u stečaju – objašnjava Rebić.

Ključne riječi

Komentara 5

TE
tester
08:49 16.12.2011.

i što sada? hoće li crkva dijeliti sudbinu svog naroda? narod,kada ne plati struju i režije,dobije ovrhu na kuću. hoće li crkva dobiti ovrhu na dvore od oniksa? ili na katedralu? kada bi bilo pravde,tako bi i bilo.

AG
Agramer198
12:48 16.12.2011.

@tester jel rečeno da je katedrala zatovrena i da je otišla u stečaj? Ajd ne baljezgaj gluposti...

VI
Vito
07:16 17.12.2011.

Cascade zatvoren, ne zna se što će biti sa zdanjem u centru No, u pomoć je tada uskočila Crkva... Njima niti Bog nije moga pomoći...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije