Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pivnica

Pogledajte fotografije nove pivske meke na istoku Zagreba

08.03.2024.
u 16:02

Popularna piva PriMarius od sada možete piti u novoj velikoj pivnici u sklopu HALA-e Zagreb, multifunkcijske dvorane na Heinzlovoj ulici

Današnjim velikim tulumom Pivovara PriMarius proslavit će useljenje u novi prostor koji se nalazi u Hali Zagreb. Nakon sedam godina rada u prostorima Katrana u Radničkoj ulici došlo je vrijeme za promjenu, Bruno Blažičko i Mario Žerjav Primarius brzo su pronašli rješenje.

- Za nas je ovo odličan prostor, odmah do gradske žile kucavice koja vodi izravno u centar grada ili van njega. Za pogon kao što je pivovara teško položajem može biti bolje, kaže dvojac koji godinama već gradi svoju trgovačku marku pivima kao što su Blagoslov, Ringišpil, Katapult, Zornjak ili CjePivo.

Novi prostor osim uređenog pogona koji je oblikovan po željama i potrebama glavnog pivara Primariusa Žerjava imat će i pivnicu na nekih 250 kvadrata. Uz ovaj kratki tekst objavljujemo prve fotografije prostora u kojem će se od sada moći probati najsvježija PriMarius piva.

- Zamislili smo da to bude višenamjenski prostor, s binom u dnu tako da će moći služiti i za koncerte i za velike tulume, ali i kao cjelodnevni lokal u kojem se može popiti pivo kada želite. U nekoj perspektivi imali bismo i hranu, vjerojatno po ranijoj zamisli gdje bi kućice bile vani a moglo bi se jesti unutra. Pivnica jest logičan korak potreban za nastavak rasta, kažu Blažičko i Žerjav.

Već sada će prvi posjetitelji vidjeti raskošni prostor u kojem može biti koncerata, velikih tuluma, pa i konvencija i tiskovnih konferencija, sasvim je sigurno da će se za kratko prostor dodatno obogaćivati detaljima i dodatnim inventarom. Činjenica je da pivnicu u ovako kompaktnom a velikom prostoru Zagreb u ovom trenutku nema, a nama se čini da interesa ima. Prvi je tulum, dakle, danas pa odmah imate priliku vidjeti gdje se sada proizvode i toče neka od najpopularnijih piva metropole.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije