Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebparking

Počinje naplata parkirališta kod Paromlina i Inine zgrade

parkiralište, paromlin (1)
Davor Puklavec/Pixsell
22.03.2012.
u 08:20

Parkiranje će se naplaćivati i kod Porezne uprave te u Savskoj. Stanari Gornjeg grada moći će se povlašteno parkirati u garaži Tuškanac

Počinje naplata kod Paromlina, na parkiralištu kod Inine zgrade u Novom Zagrebu i kod Porezne uprave, također u Novom Zagrebu. Potvrdio je to Davor Jelavić, pročelnik za prostorno uređenje.

Od početka travnja

Naplatu Grad uvodi kao kompenzaciju Zagrebparkingu kako bi se stanari Gornjeg grada mogli povlašteno parkirati u garaži Tuškanac.

– Grad uvodi naplatu parkiranja na tim mjestima na zahtjev Roberta Mišete, voditelja Zagrebparkinga. Riječ je, naime, o tome da Mišeta treba omogućiti parkiranje u garaži Tuškanac jer ne želimo imati dodatna parkirališna mjesta na Gornjem gradu. Gradonačelnik je najavio da ćemo kao nadoknadu za, kako kaže Mišeta, gubitke, dati površine kod Paromlina, Ine i Porezne uprave – kaže Jelavić.

Na te tri lokacije naplata će krenuti već od početka travnja, a prema riječima Roberta Mišete, parkiranje će se početi naplaćivati i u Savskoj, kod Zagrebačke banke.

Druga i treća zona

Na Paromlinu, koji je u drugoj zoni, sat parkiranja plaćat će se pet kuna, isto kao i u Savskoj. Kod Inine zgrade i Porezne uprave parkiranje će biti dvije kune po satu.

Ključne riječi

Komentara 12

JK
ja-kan
08:47 22.03.2012.

Zagrebparking treba ukinuti a Mišetu na zavod na zapošljavanje ! Dosta više pljačke naroda i prodavanja zraka !

AN
AnaB1982
09:07 22.03.2012.

guli guli, samo guli treba nadoknaditi sve te gubitke, a ko će drugi nego vozači da bog vam naplatili ležarinu na mirogoju

VI
vills
08:45 22.03.2012.

Izbori su gotovi pa nek pljačka krene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije