Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
simbolično

Od danas besplatno surfanje na Trgu bana Jelačića

internet
Reuters/Pixsell
16.05.2013.
u 08:17

Na kraju realizacije prve faze pokrivat će oko tri četvorna kilometra, odnosno, gradsko središte

U centru grada od danas je moguće koristiti besplatan bežični internet. U krugu od tri kilometra četvorna korisnici će se moći povezati na javnu mrežu, a ovo je tek prva faza projekta Grada u koju je uloženo 919 tisuća kuna.

- Postoje 24 pristupne točke. Brzinu za sada nismo ograničili, ne znamo kako će sve funkcionirati, a odjedanput će se na mrežu moći povezati 4000 korisnika - kazao je Igor Plavčić iz Stručne službe gradonačelnika.

Granice su Trg Francuske Republike, Trg hrvatskih velikana, Kaptol, Željeznički kolodvor, a besplatno će se internet moći koristiti i na Autobusnom kolodvoru.

 - Ovo je tek prva faza, mi namjeravamo projekt proširiti, i to na područja na kojima ima puno stanovnika, naprimjer Mamuticu - dodao je Plavčić.

 

>>Na glavnom trgu, Dolcu, Kaptolu, kolodvoru... surfat će se besplatno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije