Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasnost na Jarunu

Na cipelama donijela otrov za štakore pa otrovala svoju macu

otrov za štakore
Prava šapa
07.01.2013.
u 15:20

– Čeka se uklanjanje otrova, molimo podijelite upozorenje da ne nastrada još netko – bilo životinja, bilo čovjek, apeliraju.

Velike količine otrova za štakore ostavila je nepoznata osoba na Jarunu. Opasan je za ljubimce, ali i za ljude, upozorenje je udruge Prava šapa.

Na svojoj Facebook-stranici postavili su fotografiju otrova koji je ostavljen na početku veslačke staze na zagrebačkom Jarunu. 

– U blizini obitava nekolicina slobodnoživućih mačaka, od kojih su neke već nestale. Nažalost, jedna posjetiteljica Jaruna na cipelama je donijela otrov doma i otrovala svoju kućnu macu koja je završila na liječenju. Otrov je razasut po travi, dok vlažno vrijeme čini svoje, dio je sigurno upila zemlja. Ovo je opasnost ne samo za životinje već i za ljude – poručuju u udruzi ističući da je sve prijavljeno policiji koja je napravila zapisnik.

– Čeka se uklanjanje otrova, molimo podijelite upozorenje, da ne nastrada još netko – bilo životinja, bilo čovjek, apeliraju. 

>>Psa kojemu su iščupane prednje noge aktivisti su morali uspavati

Komentara 12

ER
EUGEN ROMMEL
15:55 07.01.2013.

molim Večernji da objavi i ovaj apel, također na naslovnici: U cijeloj državi na svim zelenim površinama, pločnicima i dječjim igralištima postoji opasnost da se otrujete od životinjskog izmeta kojeg za svojim životinjama ne čiste vlasnici istih! Naravno. admin ćee ovo obrisati jer u ovoj zemlji životinje imaju veće prava nego ljudi!

VE
Vexans
16:00 07.01.2013.

Ne mora to biti namjerno izlaganje otrova za štakore od strane nekog nepromišljenog stvora.Možda je to "stručno obavljena deratizacija objekata SRC" ?Tko ima licencu za obavljanje deratizacije tih objekata?Ako je vjerovati slici,količina aktivne supst.u ovoj meki je dovoljna za kontrolu 100 do 150 štakora.

ME
Medici
15:35 07.01.2013.

U ovoj nazovimo državi, više nitko ne radi svoj posao kako treba. Nema ni reda ni odgovornosti. Sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije