Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zahtjevi već predani

Mrak-Taritaš polaže kamen temeljac za POS od 26 mil. eura

POS stan
VL
30.07.2013.
u 12:25

Riječ je o stambeno-poslovnoj građevini s ukupno 332 stana čija će cijena biti 1100 eura po četvornom metru, 12 poslovnih prostora i 416 parkirnih mjesta.

Ministrica graditeljstva Anka Mrak Taritaš, zamjenik Željko Uhlir i direktor APN-a Slavko Čukelj otvorit će radove na stambeno-poslovnoj građevini POS-a u zagrebačkom naselju Klara. Kamen temeljac položit će se sutra u 9 sati, na lokaciji omeđenoj ulicama Oreškovićeva, Av. V. Holjevca i Horvatova.

Riječ je o stambeno-poslovnoj građevini s ukupno 332 stana čija će cijena biti 1100 eura po četvornom metru, 12 poslovnih prostora i 416 parkirnih mjesta. Ukupna vrijednost investicije je približno 26.300.000 eura. 

Trenutno postoje 1544 potencijalna kupca za novoizgrađene stanove. Najviše zahtjeva stiglo je od obitelji s malom djecom i samaca. No, koliko će stanova uistinu biti prodano još se ne zna jer zainteresirani kupci moraju najprije riješiti problem novca, a sve je manje građana kreditno sposobno. U APN-u vide mogućnost da, ne prodaju li se, stanove iznajme.

Svi koji su predali zahtjeve za kupnju stanova mogu provjeriti na stranicama APN-a jesu li na listi prvenstva kupnje stana.

>>Sve više građana umjesto kupnje nekretnine ide u najam!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije