Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u duhu božića

Međunarodni klub žena organizira veliki humanitarni sajam u Zagrebu: 'Sav prihod ide oboljelima od MS-a'

Međunarodni klub žena
Međunarodni klub žena
16.11.2023.
u 10:30

Na ovogodišnjem izdanju sudjeluje velik broj država, pa će se tako moći degustirati delicije iz primjerice Španjolske, Indonezije, Chilea, Japana, Češke, Bosne i Hercegovine, Malezije, Maroka, Kine, Belgije, Nizozemske...

Za dobra djela ne treba čekati posebne datume poput Božića, ali oni svakako stoje kao podsjetnik da vrijeme darivanje treba posvetiti onima kojima je pomoć itekako potrebna. To znaju i u Međunarodnom klubu žena Zagreb čije članice oganiziraju humanitarni Božićni sajam.

On će se održati 3. prosinca na Zagrebačkom Velesajmu u Paviljon 7 od 11 do 16 sati, a sav prihod donirat će se Savezu društava za multiplu sklerozu Hrvatske. Svi su dobrodošli, a ulaz je besplatan. Sva prikupljena sredstva namijenjena su Savezu društava za multiplu sklerozu Hrvatske.

Ovaj je sajam već postao kultno zagrebačko predbožićno događanje, kojeg Zagrepčani, ali i međunarodna zajednica koja živi i radi u našoj metropoli rado posjećuju, govore iz MKŽZ-a. Tijekom samo nekoliko sati sajam posjeti više od 7000 posjetitelja, a prikupi se u prosjeku više od 40.000 eura donacija. Organizira se od sredine devedesetih, s prekidom za vrijeme korone. 

>>VEZANI ČLANCI: 

Na ovogodišnjem izdanju sudjeluje velik broj država, pa će se tako moći degustirati delicije iz primjerice Španjolske, Indonezije, Chilea, Japana, Češke, Bosne i Hercegovine, Malezije, Maroka, Kine, Belgije, Nizozemske i drugih. Na štandovima će se nuditi izvorni proizvodi, vina, igračke i suveniri. Osim gastronomske ponude svijeta na jednom mjestu posjetitelji će moći uživati i u zvucima međunarodne glazbe koju će izvesti plesne trupe u izvornim narodnim nošnjama. 

Inače, primarna uloga MKŽZ je pružanje dobrodošlice strankinjama koje su došle živjeti u Zagreb. Pored te uloge jedan od najvažnijih ciljeva je prikupljanje sredstava za pomoć hrvatskim institucijama ili udrugama koje rade za dobrobit žena i djece. Tako je Božićni sajam postao svojevrsni brand

Vaša donacija omogućit će da Superjunaci koji žive s MS-om žive najbolje što mogu, a donacije možete uplatiti i na račun:

Međunarodni klub žena Zagreb, kod PBZ-a, 
IBAN HR36 2340 0091 5112 5521 6, SWIFT CODE: PBZGHR2X

>>VIDEO: Aktiviralo se klizište na Jakuševcu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije