Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularni pjevač

Massimo otkrio: Obožavam Vrapče!

Massimo
arhiva VL
26.04.2013.
u 19:53

– Ja sam prezaposlen i prezatrčan uvijek. Sa svim susjedima sam na "bok", dobri smo si, ali nemam kada družiti se, moj posao je vrlo stresan...

Poznati pjevač Massimo Savić, gostujući u Kvartoteci Soundset Plavog otkrio je zašto obožava kvart u kojem živi – Vrapče.

– Nedostaje samo jedno veliko šetalište za pse. Sve drugo je savršeno, i ja gledam trešnje koje cvjetaju, velike cedrove, ogromne borove, ja sam baš u zelenilu, ne mučim se s parkiranjem, parkiram u dvorištu svoje kuće, obožavam Vrapče. Uživam u ovom kvartu – rekao je Massimo.

No, nije neki kvartovski tip, dodaje.

– Ja sam prezaposlen i prezatrčan uvijek. Sa svim susjedima sam na "bok", dobri smo si, ali nemam kada družiti se, moj posao je vrlo stresan. Slobodno vrijeme provodim ili sa psom ili doma. Ne živim kvartovski život kako bi možda trebalo živjeti – objasnio je poznati pjevač.

Massimo je jedan od hrvatskih glazbenika s najviše Porina.

– Imam jako puno Porina kao interpret, pjevač, uvijek dobivam od svojih kolega priznanje za najbolju mušku vokalnu interpretaciju – rekao je Massimo za Soundset. .

 >>Massimo je kralj! Ninu Badrić skinuo je s trona

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije