Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobitnik vrijedne nagrade

Kupaonicu od 50.000 kuna osvojio zahvaljujući punici

storyeditor/2022-05-27/PXL_270522_93739925.jpg
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
29.05.2022.
u 12:45

Goran Mitrović naš je dugogodišnji pretplatnik, a u društvu supruge i kćeri preuzeo je poklon-bon koji je dobio u nagradnoj igri Večernjeg lista i Laufena

Goran Mitrović u pratnji supruge Josipe Papić Mitrović i kćeri Kaye preuzeo je u petak vrijedan poklon-bon u iznosu od 50.000 kuna za opremanje kupaonice odabirom iz širokog asortimana Laufena, osvojen u nagradnoj igri Večernjeg lista i tvrtke koja je njome obilježila 130 godina postojanja. Obitelji iz Tenje, naselja u okolici Osijeka, nagradu su uručili direktor prodaje Danijel Antunović i marketing menadžer Slavko Gazić.

Dobro da je ubacila omotnicu

Goran Mitrović dugogodišnji je pretplatnik Večernjeg lista, a iako on radije čita online izdanje, kaže, papirnatom su vjerni tast i punica, koja ga je i prijavila za nagradnu igru.

– Moja je mama izrezala kupone i ispunila prijavu, a meni samo dala kuvertu, koju sam onda danima nosila u torbi i nikako da je pošaljem. Ali na koncu je dobro da jesam – nasmijala se Josipa. Obnovu kupaonice imali su u planu i prije prijave te priznaju kako su se nagradi nadali, ali ne previše.

– Nisam još nikada ništa osvojio pa nagradne igre ne igram često, ali od sada ću svakako morati početi – našalio se i Goran.

Primopredaja poklon-bona održala se u sjedištu tvrtke Laufen na Industrijskoj cesti u Zaprešiću pa su se Mitrovići na licu mjesta bacili u odabir, u kojemu im je stručnu pomoć pružio direktor prodaje Danijel Antunović. Obitelj se pritom fokusirala na proizvode iz kolekcije Sonar, međunarodno hvaljene španjolske dizajnerice Patricije Urquiole.

– Odabrali su tuš-kadu od marbonda, materijala koji se odlikuje mat površinom koju karakteriziraju njezina antibakterijska svojstva, otpornost na visoke temperature i UV svjetlo te razne kemikalije – kazao je marketing menadžer Slavko Gazić.

Slavni švicarski brend

Švicarski se Laufen sa svojim kupaonskim rješenjima etablirao kao brend koji odražava simbiozu dizajna, kvalitete i funkcionalnosti te je, kao dio Roca Grupe, i jedan od vodećih svjetskih proizvođača s globalnom distribucijskom mrežom. Predvodnici su u inovacijama kupaonske opreme na tržištu, a klijentima se često predstavljaju i vrlo modernim prezentacijama te izložbama svojih proizvoda

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije