Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestala djevojka

Kristinini prijatelji: Od srca vas molimo, pronađite je

Kristina Ćurković
Foto: Jakov Novak
1/4
04.01.2014.
u 15:14

Nestanak mlade aktivistice prijavila je njezina sestra, a Kristina se kući u Split trebala vratiti s novogodišnje proslave u Vukovaru

Na Zrinjevcu u Zagrebu oko 15 sati okupili su se prijatelji i poznanici nestale Kristine Ćurković s jednom porukom: Pronađite je!

- Svi se trebamo uključiti u potragu za Kristinom i apeliramo na policiju jer je ona dobivala prijetnje smrću. Prijavila ih je,  a policija dosad nije ništa poduzela. Mislimo da nisu ozbiljno shvatili svoj posao. Najvažnije je da se ona što prije pronađe, kazao je Borna Jurčević, Kristinin prijetlj.

- Na ovaj način želimo pružiti podršku obitelji i pozivamo sve da nam pomognu u istrazi, i mi se nadamo da je ona živa i da će se vratiti među nas. Mislimo da je njen nestanak povezan s njenim istupima u javnosti i na ovaj način joj želimo pomoći jer je ona istupila u ime sve djece branitelja, kazala je Ana Vrkašević.

Na upite imaju li pretpostavke tko je kriv za njezin nestanak kazali su da ne znaju te da je na policiji da radi svoj posao. Navodno je njen mobitel pronađen razbijen u Dugopolju.

Akciju je organizirala Građanska inicijativa za zaštitu ugroženih studenata koju predvode Ana Vrkašević i Borna Jurčević.

- Povodom nemilih događaja koji se ovih dana odvijaju po pitanju Kristine Ćurković i njenog nestanka sve vas pozivaju da  dođete na trg Nikole Šubića Zrinskog u Zagrebu, gdje će Kristinini prijatelji uputiti poziv svima da se uključe u potragu. Od srca vas, kao njeni prijatelji, pozivamo da se odazovete kako bi se informacija o njenom nestanku što više proširila u medijima i među građanima i tako doprinijela pokušajima, stoji u pozivu na okupljanje.

Nestanak mlade aktivistice prijavila je njezina sestra, a Kristina se kući u Split trebala vratiti s novogodišnje proslave u Vukovaru.

>>Nestala Kristina Ćurković; Hodak: Sve je čudno i sumnjivo

>>Kristina u Vukovaru bila na Thompsonovom koncertu i na dočeku
 

Komentara 24

MI
mirluk
16:01 04.01.2014.

koje bagre ovdje na ovim komentarima ima...podrska Kristini i njenoj obitelji

NO
normalac
16:08 04.01.2014.

Bojim se da ljudi gube kompas i ne snalaze se u ovim slozenim vremenima. Ako je djevojka zaista nestala tada je treba naći. Ako je to mladenacka igra tada ne treba raditi cirkus. Novinari svojim opasnim namjerama ne pridonose rješenju ovog problema. Djevojka je premlada za neki aktivizam. Za aktivizam treba visoko, visoko obrazovanje i golemi iskustvo. Nije aktivizam mladenacka glupost. Neka se djevojka sretno vrati svojima, a novinari nas neka prestanu sramotiti takvim, zlocestim napisima.

SA
samazg
16:33 04.01.2014.

Sramota kakvi su ovdje komentari! Pita se čovjek u kojem to mi svijetu živimo? Toliko mržnje, omalovažavanja, ismijavanja žrtve...Ona je nečija kćer, nečija sestra, ona je nekome sve...I ako se ne slažemo s njom, zar ne možemo biti ljudi? Neka Neka je dragi Bog čuva, bez obzira na sve...Svatko zaslužuje razumijevanje i sućut. Da je bilo toga, nikada ne bismo bili ovako podvojeni i ispunjeni mržnjom prema onome koji drugačije misli i još se usudi to kazati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije