Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prije nestanka

Kristina u Vukovaru bila na Thompsonovom koncertu i na dočeku

Kristina Ćurković
Foto: Facebook
1/2
04.01.2014.
u 13:59

Snježana Patko iz Stožera zna da je Kristina u Vukovar došla na koncert Marka Perkovića Thompsona, 29. prosinca i nakon dočeka Nove godine, 2. siječnja je otišla za Zagreb

Kristina Ćurković rado i često dolazi u Vukovar gdje se uvijek, kako kaže, ugodno osjećala, a s nekima iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara je bila u prijateljskim odnosima. Snježana Patko iz Stožera zna da je u Vukovar došla na koncert Marka Perkovića Thompsona, 29. prosinca i nakon dočeka Nove godine, 2. siječnja je otišla za Zagreb. - Srele smo se na Thompsonovom koncertu, ali iako je znala kod mene provesti tjedan-dva, ovaj put je bila gost obitelji Envera Arnautovića - kaže Snježana Patko.

Dragutin Glasnović iz Stožera nije znao da je obitelj prijavila nestanak Kristine Ćurković pa ga je šokiralo kada smo mu to rekli. Kaže da je Kristinu vidio na Thompsonovom koncertu, ali je bila velika gužva i nije uspio s njom ni razgovarati jer je uvijek okružena mnoštvom i u Vukovaru je mnogi vole. Enver Arnautović kaže kako je Kristina bila gošća njegove obitelji od nedjelje do četvrtka kada je rano ujutro krenula u Zagreb.

- Oko 7 sati u četvrtak javila mi se porukom da je sretno stigla u Zagreb i nakon toga se više nismo čuli. Doznao sam da se istog dana oko 15 sati javila zajedničkom prijatelju, ali meni se više nije javljala iako sam ju više puta nazivao. U 17 sati je s dečkom trebala nastaviti put u Split. Na dočeku Nove godine bila je jako raspoložena i igrala se s mojom djecu koju obožava, a i oni nju. Govorili smo joj neka ostane još koji dan u Vukovaru, ali je rekla da mora biti u Splitu 7. siječnja jer ima posla oko potpisa na Bogosloviji gdje studira teologiju i filozofiju. Bila je kod mene i prije nekoliko mjeseci kada su joj javili da joj je umro otac. To ju je jako pogodilo. Inače je jako vesela osoba, voli šetnju, prirodu. Nikada se nije dogodilo da se ovako dugo nikome nije javljala - zabrinuto kaže Enver Arnautović.

>> Nestala Kristina Ćurković; Hodak: Sve je čudno i sumnjivo

Komentara 29

Avatar zrnorazuma
zrnorazuma
14:40 04.01.2014.

Gospodin je Pastir moj, ni u čem ja ne oskudjevam, na poljanama zelenim On mi daje odmora. Kristina molimo za tebe. Neboj se, jer On je s tobom.

NV
novo vriijeme
16:34 04.01.2014.

Potraga za ovom djevojkom ne bi trebala biti poligon za obračun političkih opcija. Odvratno je kako se o njoj neki izražavaju, zar ideologija može ovako zaslijepiti ljude. Djevojka koja je nestala i prijetilo joj se treba biti zajednička briga svih,, a njena uvjerenja su njeno pravo i svi koji se sa njom nisu slagali mogli su raspravljati na primjerenom mjestu, ne ovdje. Sada je najvažnije doznati što joj se desilo, radi nje i radi svih nas.

DI
Dijaspora
16:02 04.01.2014.

Ovo nije nikakvo iznenađenje u zemlji gdje su novinari, političari i jedna nacionalna manjina vrše teror nad većinom. Sljedeći put vam neće pomoći ni Majka Božija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije