Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulični festival

Jubilarni, 20. Cest is d’Best pruža nam gotovo 1000 sati zabave

07.06.2014., Zagreb - Veliki broj izvodjaca na ovogodisnjem 18. po redu Cest is the Best festivalu u centru grada. Teatrosk.  Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
24.05.2016.
u 15:00

Od 26. svibnja do 5. lipnja više od 700 izvođača iz 21 zemlje u centru grada svira i izvodi performanse, a novost su filmovi i stand-up komedija

Red glazbe, red plesa, red likovne umjetnosti, performansi, predstave, radionice... Sve to, ali i mnogo više, očekuje Zagrepčane i turiste na još jednom Cest is d’Bestu. Centar grada od 26. svibnja do 5. lipnja postaje velika pozornica za vrijeme trajanja jubilarnog, 20. festivala koji je potpuno besplatan za sve.

Organizatori su tijekom jučerašnjeg predstavljanja programa najavili gotovo 1000 sati zabave u kojoj će sudjelovati više od 700 izvođača iz 21 države.

Kao i svake godine, festival će u Zagreb donijeti brojne ulične performanse, a bit će održano i 40 koncerata na pozornicama na Cvjetnom i Jelačićevu trgu te u Potepuhu, na Zrinjevcu i Strossmayerovu šetalištu.

Od novosti je predstavljen New Orleans festival koji će se održati na Zrinjevcu 3. i 4. lipnja u suradnji s Veleposlanstvom SAD-a te program Lutajućih plesača, ali i Cest kino na kojem će se filmski hitovi prikazivati na Gornjem gradu. Također, priprema se i “Blitzkrieg napad smijehom” u kojem će glavnu ulogu imati stand-up komičari.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije