Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoren zapadni trak

Izbjegnite Selsku, a ako vas je poplavilo, javite se za odštetu

selska (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/7
14.12.2012.
u 08:15

Sanacija istočnog kolnika Selske ceste još traje, a iz Lidla su kupcima poručili da danas ipak rade

Istočni kolnik Selske ceste i dalje ostaje zatvoren za promet nakon što je u četvrtak oko dva sata poslije ponoći pukla magistralna vodovodna cijev.

Sanira se kolnik koji je djelomično progutalo puknuće cijevi promjera oko 50 cm.

Iz Lidla, pokraj kojeg je došlo do puknuća,  kupcima poručuju da će danas ipak biti otvoreni. 

Autobusna linija 109 Črnomerec – Dugave od Črnomereca prometuje svojom redovitom trasom Selskom cestom, javlja ZET, no u povratku prometuje preusmjereno Savskom cestom na Zagrebačku aveniju do Selske ceste otkuda nastavlja svojom redovitom trasom do Črnomerca.

Voda na kolniku, poplavljeni automobili, lokali i prometni kolaps obilježili su jučerašnji dan.

Svi kojima je u poplavi oštećen poslovni prostor, stan ili automobil mogu se javiti u Vodoopskrbu radi odštete.

>>VIDEO Kaos na Selskoj - u promet će biti puštena tek sutra

>>Poplavljeno desetak poslovnih prostora, među njima i igraonica

Ključne riječi

Komentara 4

VI
Vito
08:51 14.12.2012.

I danas izbjegnite Selsku, otvoren je samo zapadni trak Kad će napokon početi gradnja paralene prometnice sa Savskom ulicom u Zagrebu? Čak je i Jadranski most konstruiran tako da Nova cesta bude njegova ulica u produžetku sve do, praktički danas,s, središta Zagreba.

VI
Vito
08:53 14.12.2012.

Vrapčanska, koju voli spominjati milanče pred izbore, je isto jedna od ulica koja bi rasteretila prometni pravac sjever jug u Zagrebu

VI
Vito
08:57 14.12.2012.

Spoj Ljubljanske, pardon "zagrebačke", i Horvačanske u "visini" Remize", dugačak 400m je još jedan prometni pravac sjever jug kojeg milanče ne želi izgraditi Iako je to mogao spojiti dok je proširivanja Ljubljanska avenija i dok je preimenovana u zagrebačku Četristoto metara livade uz potok neskorišteno sam zato da bi milanče prometnim gužvama ucjenjivao stanovnike Zagreba između izbornih godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije