Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETO ZA DJECU U ARENA CENTRU

Idealno rješenje za zagrebačke vrućine

Arena Centar
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
05.07.2019.
u 14:05

Ljeto u Arena Centru pršti pregrštom nezaboravnih događanja i u centru i ispred njega!

Škola je gotova, temperature prelaze 30 stupnjeva, a omiljeni hit nam s radija javlja da se ljeto vratilo. I dok se dio Zagreba i okolice preselio na obalu, za sve one koji ostaju na kontinentu, ili rade pauzu na dužem putovanju u našem glavnom gradu, imamo dobre vijesti. Kako bi ljeto bilo još uzbudljivije, Arena Centar priprema zanimljive i kreativne radionice te igre za djecu svih uzrasta.

Svaki vikend od 6.7. do 11.8. djeca mogu uživati u raznim zabavnim događanjima, a na raspolaganju su im profesionalni animatori i stručno osoblje. A čim je klincima dobro, i mame i tate su zadovoljni, pa su roditelji su u „win-win“ poziciji jer se nakon radionica mogu opustiti u bezbrižnom shoppingu ili pak imaju izgovor da mogu sjesti na kavu u klimatiziranim kafićima kako bi pobjegli od topline. Nakon ispunjenog prijepodneva, roditelji će doma ponijeti nešto iz mnogobrojnih dućana s vrtoglavim popustima do 70%, a djeca uspomene na druženje u Arena Centru.

Što sve čeka klince?

Bogati program počinje u subotu i završava u nedjelju, pa tako šest vikenda za redom. Uz zabavni dio programa i igru, tu su radionice na kojima će djeca naučiti nove stvari, a sve pod budnim okom stručnog osoblja. Djeca će moći pokazati koliko su vješti u pronalaženju stvari, koliko su kreativni kada puste mašti na volju i kakvi su kao mali sportaši. Uz mnoštvo različitih tematskih radionica namijenjenih i za cure i za dečke, svatko će naći nešto za sebe i upoznati nove prijatelje, a možda i pronađu inspiraciju kojom će se baviti čitavo ljeto.

Foto: Borna Filić/PIXSELL

ČAROBNA SVJETILJKA: 6.7. & 27.7. – Jeste li Aladdin ili Jasmina? Nema veze, čarolija je stigla u Arena Centar. Leteći tepih je spreman, preostaje samo protrljati čarobnu svjetiljku i zabava može početi.

ŠKOLA ZA DETEKTIVE: 7.7. & 28.7. – Traži se Sherlock Holmes koji će se baciti u koštac s misterijem nestalog zlata. Nestalo je točno 100 novčića iz strogo čuvanog centra. Zadatak malih detektiva je pomoću šifranta otkriti što je ukradeno i pokušati pronaći zlato pomoću karte s tragovima.

CVJETNO DRUŠTVO: 13.7. & 3.8. – Vrijeme je za zasukati rukave i primiti se lopatice, vrtni radovi su tu. Klinci mogu saznati kako posaditi cvijeće, urediti vrt i stvoriti mali kutak raja iza kuće.

HULA PARTY: 14.7. & 11.8. – Baš kao u filmovima, djecu čekaju havajski ritmovi, ples, egzotični Tiki bar s dječjim koktelima i puno zabave.

MALI ZNANSTVENICI: 20.7. & 10.8. – Kako približiti znanost djeci, a da se pri tome zabavljaju? Upravo to će vaši klinci otkriti u zanimljivim jednostavnim eksperimentima uz mentorstvo pravih znanstvenika.

LJETNA OLIMPIJADA: 21.7. & 4.8. – Priprema, pozor, pravac Arena Centar! Kao i na pravim sportskim događanjima, djeca će dobiti startne brojeve, podijeliti se u timove ili nastupati pojedinačno i okušati se u raznim disciplinama. A za pravi olimpijski doživljaj, tu je i gost iznenađenja koji će podijeliti svima medalje.

Slobodno djecu odvedite da ponove neku od radionica, jer zabava svaki puta ide u drugom smjeru pa neće nedostajati iznenađenja.

I najmlađi će pronaći zabavu jer tu je sada Kutak za najmlađe, tj. djecu stariju od dvije godine. Kutak sadrži senzoričke ploče, taktilne memorije, interaktivne zidove, zadatke na podu i ginjol lutke. Da bi u potpunosti doživjeli čaroliju Kutka, uz djecu je uvijek prisutna kostimirana animatorica zadužena za igru s djecom i koja će im podijeliti unaprijed pripremljene materijale, a obvezno je prisustvovanje barem jednog roditelja.

Foto: Filip Kos/PIXSELL

A što sve čeka roditelje?

Naravno, omiljeno zagrebačko mjesto obiteljskih druženja nije rezervirano samo za najmlađe, tu su trgovine s najboljim izborom za sve one željne dobre kupovine ili za zabavu i opuštanje. Uz ljetne vrućine, napokon su počele i rasprodaje te popusti tako da je sada idealna prilika za ugrabiti ljetne komade po super cijenama.

Posjetite mjesto s najboljom ponudom zabave i shoppinga u gradu, djeci priuštite nezaboravan provod, a sebi ljeto sa stilom.

Sadržaj omogućio Arena Centar

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije