Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sinoć oko 23

Drama na zapadu Zagreba: Ušetao s pištoljem na benzinsku, počeo prijetiti i zatim ju opljačkao

ILUSTRACIJA
Dusko Marusic/PIXSELL
14.01.2024.
u 12:37

Dvojici 21-godišnjih zaposlenika prijetio je vatrenim oružjem, a zasad nepoznati počinitelj se potom udaljio s nekoliko tisuća eura.

Nepoznati pljačkaš uz prijetnju vatrenim oružjem opljačkao je benzinsku postaju u Susedgradu u Zagrebačkoj ulici, priopćila je u nedjelju Policijska uprava zagrebačka.

Oružana pljačka dogodila se u subotu kasno navečer oko 23,05 sati. Za sada nepoznati razbojnik je,  zaprijetivši vatrenim oružjem dvojici 21-godišnjih zaposlenika benzinske postaje u Susedgradu, uzeo nekoliko tisuća eura, naveli su iz PUZ-a.

VIDEO Opet erumpirao vulkan na Islandu

 

Komentara 1

GE
geler203
12:49 14.01.2024.

Zašto je to čudno. Uz američku demokraciju idu takve stvari. Još samo da je izglasati zakon koji dozvoljava i daje pravo svakom građaninu RH posjedovanje oružja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije