Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolja povezanost

Dobre vijesti za putnike: ZET produžuje liniju do zagrebačke bolnice, proučite izmjene

Zagreb: Dan uoči Svih svetih na Kaptolu nema gužve
Marko Lukunic/PIXSELL
26.01.2024.
u 11:41

Iz zagrebačkog gradskog prijevoznika navode kako to čine radi jačanja kvalitete prometne povezanosti s KBC Zagreb.

Od ponedjeljka ZET produžuje liniju 238. Autobus će u polasku s Kaptola u svim polascima prema Kozjaku voziti izmijenjenom trasom tako što će se zaustavljati na stajalištu "Bolnica Jordanovac".

Iz zagrebačkog gradskog prijevoznika navode kako to čine radi jačanja kvalitete prometne povezanosti s KBC Zagreb.

Foto: ZET

– Linija će od Kaptola prometovati redovnom trasom do raskrižja Lašćinske ceste i Ulice Jordanovac u koju će potom skrenuti, voziti do bolnice, zatim se okrenuti na kružnom toku i nastaviti redovnom trasom do Kozjaka. U povratku prema Kaptolu autobus će prometovati dosadašnjom trasom – pojašnjavaju u obavijesti iz ZET-a.

POVEZANI ČLANCI:

Što se tiče izmjena u javnom prijevozu, tijekom vikenda, odnosno jutros od 7 sati do sutra u 18 sati neće voziti linija 127, Črnomerec - Mikulići. Razlog su radovi na vodoopskrbnom ogranku na raskrižju ulica Mikulići i Boričevec. Zbog redovnog servisa, pak, u ponedjeljak od 6 do 14 sati neće raditi uspinjača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije