Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zasad mirni

Dobra vijest za studente – cijene smještaja i hrane ostaju iste

studentski dom  (1)
Foto: Mateja Šobak/VLM, Sandra Golemac/VLM
1/5
Autor
Mateja Šobak/VLM
15.02.2013.
u 08:31

Studenti su od upravitelja Studentskog centra Peje Pavlovića tražili i obnovu derutnih studentskih domova

Poskupljenja prehrane i smještaja za studente, najavljenog za 1. ožujka ove godine, ipak neće biti – obećano je predstavnicima studenata na sastanku sa sanacijskim upraviteljima Studentskog centra. Predstavnici studentskih odbora domova Stjepan Radić i Cvjetno naselje, Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu te Zavičajnih studentskih udruga pri Sveučilištu u Zagrebu koji čine udrugu “Studenti nisu smokve” sastali su se sa sanacijskim ravnateljem SC-a Pejom Pavlovićem, sanacijskim upraviteljem prehrane Mirkom Bošnjakom te upraviteljicom smještaja Ružicom Rajšić kako bi doznali koji su sljedeći koraci SC-a prema studentima te hoće li oni biti ti koji će otplaćivati dug Centra.

– Obećano nam je da će studenti sudjelovati u daljnjem radu centra, a rečeno je i da neće doći do najavljenih poskupljenja prehrane ove akademske godine, a poskupljenja smještaja sigurno ni ove, a ni iduće godine. Najavljena su i traženja sredstava za ulaganje u obnovu domova – poručili su iz udruge “Studenti nisu smokve”.

>>Bunt studenata: Nećemo plaćati više, pogledajte u čemu živimo!

>>'Zašto Sveučilište, vlasnik SC-a, svaki put za gubitak krivi druge?'

Komentara 2

YA
yan
08:46 15.02.2013.

Šteta , pa to je jedino u u čemu dižu svoj glas , mogu društvena zbivanja kraj njih proticati ali njih kao da nema i sad su ti mladi ljudi naša budučnost ...no ajde ima i iznimaka ali malo , premalo ...

BO
Boris31
11:44 15.02.2013.

dok se novac troši na nepotrebne stvari, studente se zanemaruje i umjesto da ih se podrži uvjeti im se dodatno otežavaju. Svagdje u svijetu se očekuje da student nakon što se zaposli pridonosi društvu , jedino kod nas se obrazovanje ne isplati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije