Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Djevojčica se opekla u tramvaju, istražuju je li bio strujni udar

tramvaj
Marko Čubrilo/VLM
Autori: sh/vlm, vk/vlm
06.01.2011.
u 21:01

Opekline nisu visokog stupnja i liječnici su ih na kirurškom odjelu zbrinuli, a malena je prebačna na kardiologiju

Djevojčica stara pet i pol godina koja je u srijedu sa opeklinama završila u zagrebačkoj dječjoj bolnici u Klaićevoj je, doznajemo iz bolnice, stabilno i izvan životne opasnosti, a nalazi se na Odjelu kardiologije gdje liječnici budno motre njeno stanje. Iako opekline nisu visokog stupnja odmah po dolasku liječnici su ih na kirurškom odjelu zbrinuli, a malena je prebačna na kardiologiju jer se sumnja da je opekline izazvao struni udar.

- Važno je pratiti njeno stanje da se vidi nije li strujni udar utjecao na srce, a ručice ćemo previjati i one će zarasti – rekao nam je dr. Zoran Barčot.Petogodišnjakinja je opekline je zaradila u starom češkom ZET-ovom tramvaju broj 4. kada je, dok se vozila s ocem, gurnula ruke između dva sjedala. Otac Damir Bartolić je odmah incident prijavio ZET-ovom vozaču koji je zaustavio tramvaj te je pozvana Hitna pomoć koja je djevojčicu prevezla u Klaićevu bolnicu. Pošto je malena zbrinuta u bolnici otac je događaj prijavio i policiji koja je napravila zapisnik. Glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić je rekao da je odmah po događaju tramvaj premješten u hangar gdje se istražuje je li se to i kako moglo dogoditi. Dodao je i da je vozač o događaju doznao od roditelja djevojčice te odmah stavio tramvaj izvan prometa. Iz ZET-a kažu i da se o uzroku zbog kojeg je djevojčica opečena sigurno neće ništa znati do ponedjeljka. Tada će na razgovor u ZET pozvati i Bartolića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije