Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za pse i ljude

Das Pas ima sve: unikatnu odjeću za ljubimce, pregače i nakit za ljude

trgovina Das Pas
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
24.03.2014.
u 15:03

Vlasnica trgovine Das Pas i dizajnerica njene unutrašnjosti, Iva Capak, kaže da je ljubiteljima životinja htjela omogućiti originalnu odjeću za ljubimce, a njima samima i odjevne predmete s autentičnim motivima, da se ne izgubi zagrebački štih

Odjeća i jastuci za pse, razne pregače, etui za duhan, navlake za košarice za bicikl, trake za nogavice za bicikl, platnene vrećice i torbe, ali i ručno rađeni nakit, i to sve na jednom mjestu, u Tomašićevoj 5.

Tamo se, naime, početkom mjeseca otvorio novi dućan naziva Das Pas, u kojem će ljubitelji životinja, ali i svog grada doći na svoje.

- Ideja za izradu odjeće za pse došla je nakon razgovora s prijateljima koji su primijetili kako originalna odjeća za njihove ljubimce jednostavno ne postoji, odnosno, to što se moglo pronaći, uglavnom je bilo kičasto i jednolično - objasnila je dizajnerica i vlasnica trgovine, Iva Capak, koja je “pseću kolekciju” nazvala Das Pas.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

A osim nje, u trgovini mogu se naći i pregače s motivima šestinskog kišobrana i licitarskog srca, pod nazivom Tri frtalja.

- Kako se počeo gubiti zagrebački štih, a ja sam iz Šestina, odlučila sam da upravo to budu motivi pregača za žene, muškarce, ali i za najmlađe kuhare - rekla je Iva Capak koja izrađuje i unikatni nakit koji se u trgovini može naći pod imenom Kisdihand. Proizvodi će uskoro biti dostupni i putem web shopa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije