Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprike

Bandić se ispričao Judith Reisman zbog incidenata u Zagrebu

Bandić i Judith Reisman (1)
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/7
31.01.2013.
u 16:30

- Počašćen sam što mogu ugostiti našu prijateljicu, uglednu američku znanstvenicu i humanitarku koja putujući svijetom pomiče granice - kazao je Bandić

Nakon što je kontroverzna američka komunikologinja Judith Reisman tijekom protekla dva dana boravka u Zagrebu doživjela dva 'incidenta' tijekom svojih izlaganja, prilikom posjeta Gradskoj upravi zbog njih joj se ispričao Milan Bandić. Nakon što joj se zahvalio zbog dolaska i dodijelio medalju grada Zagreba za doprinos razvoju tolerancije, kazao je kako mu je žao zbog incidenata jer Zagreb živi toleranciju i multikulturalnost.

- Počašćen sam što mogu ugostiti našu prijateljicu, uglednu američku znanstvenicu i humanitarku koja putujući svijetom pomiče granice - kazao je Bandić. Istaknuo je kako Reisman putuje svijetom iznoseći stav o holokaustu, dobru i zlu, pedofiliji ali i seksualanom odgoju za što joj se i zahvalio.

Reisman je istaknula kako joj je u Zgarebu lijepo, a posebno je istaknula dobar doček na Medicinskom fakultetu dok neugodnosti nije komentirala. Kazala je kako je njezin cilj pomoći djeci i narodu, a za uspomenu od gradonačelnika je dobila šestinski kišobran.

>>'Dekan je prekinuo Judith Reisman manirom balkanskog primitivca'

>>VIDEO Pogledajte predavanje J. Reisman koje je naljutilo studente

Komentara 53

SE
sestrićna
22:30 31.01.2013.

tako se trebalo odnositi prema gospođi od samog dolaska--trebalo joj se objasniti da dolazi u komunističku hrvatsku da se pripremi--

Avatar Beowolf
Beowolf
20:10 31.01.2013.

Lijepa gesta Gradonačelnika, jer eto Dekan se nije iskazao baš, pošto je upleo i treću strano o kojoj nije bilo govora.

OB
-obrisani-
21:20 31.01.2013.

Veliki plus za Bandića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije