Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije za trošenje

Bandić za drugi krug potrošio 800.000 kuna

bandić fontane (1)
Patrik Macek/PIXSELL
27.05.2013.
u 14:18

To je deset puta manje nego su potrošili neki drugi kandidati, kazao je gradonačelnik. Dodao je i da ovo nije vrijeme skupih kampanja.

Prilikom posjeta Klovićevim dvorima gradonačelnik i kandidat za gradonačelnika Milan Bandić objasnio je novinarima koliko je potrošio u kampanji. I dalje je to puno manji iznos od onog koji su potrošili njegovi protukandidati, poručio je.

– Sto tisuća kuna potrošeno je na kampanju gradonačelnika, a 700 tisuća kuna na listu. To je deset puta manje nego su potrošili neki drugi kandidati – kazao je gradonačelnik. Dodao je i da ovo nije vrijeme skupih kampanja.

– Nismo imali skupe PR-agencije, a one koji su potrošili osam i deset milijuna kuna pitajte koliko su potrošili – kazao je gradonačelnik.

>>Ostojić se 'isprsio' s 592 tisuće, Bandić za sebe nije dao ni kune

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije