Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(Ne)odgodivi radovi

[ANKETA] Ne znam čiji je to plan, ali kopati grad usred turističke sezone nema smisla

anketa Radićeva
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/4
18.05.2016.
u 08:00

Uspinjača je na remontu do sredine srpnja, Radićeva raskopana do jeseni, a ni Tomislavac nije ništa bolji... Jesu li radovi nužni ljeti kada dolazi najviše turista?

Patricia Čibarić, studentica, 20: Sve radove trebali bi odgoditi do jeseni, odnosno za rujan. Kad dođete u neki grad, želite vidjeti što više toga, a u Zagrebu to ovoga ljeta neće biti moguće. 

Martina Car, trgovkinja, 33: Možda je malo sebično, ali mislim da je sasvim u redu da se kopa ljeti. Zagrepčani su na godišnjem, pa radovi na prometnicama nikome ne idu na živce, a za ostalo, što se može.

Kata Vučković, umirovljenica, 76: Želimo biti turističko odredište, a blokirali smo ljudima Gornji grad. Ne znam tko i kako radi planove obnove ulica i uspinjače, ali u isto vrijeme ih kopati, to stvarno nema smisla.

Ključne riječi

Komentara 6

ĆA
ćaćaća
10:09 18.05.2016.

milan je sve znao dok je radio za sdp..sad kad ih je otkantao ništa ne zna :))

TH
than
11:32 18.05.2016.

To jos nije nista. 168ica ne vozi vec pola godine kako spada, a radnika vecinom nema na gradilistu. Sada su pak zatvrorili gotovo pola Blata, jer nista ne vozi. Sada djeca mogu cipelcugom do obilznje stanice koja je nekome pola dana jahanja.

VI
Vito
12:45 18.05.2016.

Tak smo izabrali, znate već koga.... kriminalca, znase

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije