Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Novi broj Strip-revije

Strip revija
Foto: VL
1/4
PR
Autor
PR članak
29.08.2014.
u 12:49

Ove nedjelje u prodaji je novi, dvanaesti broj Večernjakove Strip-revije. U njemu možete pronaći Cat Claw: Otrovne kandže, strip o studentici biologije Caroline Connor koju ogrebe laboratorijska mačka ozračena betatronom i učini je ženom-mačkom koja savršeno vidi u mraku, uvlači i izbacuje nokte i ima razmjerno uvećanu snagu. Ovaj strip osmislili su scenarist Svetozar Obradović i crtač Branislav Kerac.

Za one željne smijeha tu je i strip Smiješne zgode Franje baruna Trenka koji šarmom osvaja plaha srca plemenitih damica. Remek-djelo Ivice Bednjanca!

Objavljujemo i Gospodara električnih sila, strip scenarista Zvonimira Furtingera i crtača Julija Radilovića Julesa o velikom znanstveniku koji je zadužio svijet svojim otkrićima i izumima.

Foto: VLm

U novom nastavku stripa o najpoznatijem britanskom tajnom agentu Jamesu Bondu donosimo priču o senzibilnoj strani hladnokrvnog agenta 007 koji se istinski zaljubi i oženi svojom najvećom ljubavi.

Od kratkih stripova zabavite se uz kratku šaljivu bolničku priču iz serijala "Žene u bijelom" , popularnog Peanutsa te u stripu autora Nikole Listeša, Gladijator Pegula, otkrijte kakvim su sve iskušenjima i naporima bili izloženi čuveni borci antičkih arena.

A u stripu Nježni omiljeni lik autora Ivice Bednjanca ovaj put razotkriva uzimanje nedopuštenih sredstava na sportskim borilištima!

Večernjakova Strip-revija na kioscima se prodaje za 9,90 kuna.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?