Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umirovljeni brigadir
Povratak na članak

Ivan Vukić: Zviždanje političarima u Kninu ne odobravam

O odnosu vlasti prema braniteljima: Zakoni se mijenjaju kako kome odgovara, proračun se krpa iz naših mirovina, čime smo teško oštećeni

Komentari 52

DU
Deleted user
21:23 31.07.2014.

Zviždanje je najkulturniji oblik komunikacije s ovom vlašću.

VL
BL
Blizard
22:32 31.07.2014.

Mesić je odradio svoj zadatak,najodaniji domovini su prosesuirani,pozatvarani ,ne poslani , diktatom smješteni u mirovinu s obvezom strogog mirovanja da ga nebi stigla kakva tjeralica i Gradjanska država je dobila svoje temelje !!

VL
Avatar antoniusbaracus
antoniusbaracus
22:28 31.07.2014.

I jos nesto, branitelji su svoj pisao 95 uspjesno odradili, ali oni koji su ga trebali nastavitu su zakazali! Politicari su krivi sto se o njima tako ruzno govori jer kao zbog njihovih mirovina nam je lose u drzavi toj istoj drzavi koju su oni stvarali! Pa vise branitelj koji se borio voli domovinu od premijera i ministara! Tko vise uziva procijenite sami!

VL
Avatar antoniusbaracus
antoniusbaracus
22:18 31.07.2014.

Branitelji su stup domovine, barem bi trebali biti, ako nisu! Oni su najzasluzniji sto imamo domovinu! Sad netko spominje lagodan zivot koji imaju!? Znam ih bezbroj koji nemaju lagodan zivot, a isto tako znam ih mnogo koji na njihov racun imaju lagodan zivot! Za mene su oni nesto najdivnije sto domovina ima, BRANITELJI, zar i naziv ne govori dovoljno! A one koji govore o njihovom lagodnom zivotu pitam da li bi imali hrabrosti napravuti ono sto su oni napravili?! Najbolje godine provesti u rovu, na Velebitu, Dinari, blatu , snjegu! Ponosan sam na Vas branitelje, sve one koji su se casno borili za slobodu nam jedine Hrvatske, a osobito na one koji su polozili svoje zivote! Brzo mi zaboravljamo na vrijednosti koje imamo! Vidimo se petoga u KNINU!

VL
MI
mirtebi
22:11 31.07.2014.

Ovim stetocinama na vlasti treba zvizdati u medijima I nevladinim udrugama ali I u njima su crveni strannacki podobnici. I sve ide ka katastrofi a jugosrpskoj vladi ako ne svjesno onda podsvjesno to je I cilj unistiti Hrvatsku kao nezeljenu.u. Sad ce sluga parazita brisati jer je I sam parazit stiteci ih pod krinkom pravila portala I adrzavanja status quo.

VL
BL
Blizard
22:21 31.07.2014.

Dali su svoje živote za hrvatsku državu ... branitelji danas uzimaju svoje živote u nametnutoj im gradjanskoj državi ,ni na jednoj obljetnici ne spominje se ta tragična brojka stradalih od svoje ruke upozoravajući na nesto ali brzo se prelazi preko toga a to je da nemamo državu i vlast za koju smo borili i krvarili . Zar ce 5 kolovoza na obljetnicu Oluje moći izaći oni koji nisu željeli ovu i ovakvu neovisnu Hrvatsku ,svakako da su zvižduci spremni !!

VL
DU
Deleted user
22:27 31.07.2014.

Treba ih nemilosrdno izviždati. I sam ću to uraditi. Neka osjete bijes naroda kojeg ovako svijesno i namerno uništavaju. A na zastavi će pisati: "ZA Hrvatsku BEZ komunista!

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
22:47 31.07.2014.

Što ti političari uopće imaju tražiti u Kninu kad to nije njihovo? Njihovo je u Srbu i u Jasenovcu, a naše je u Kninu i na Ovčari. Niti mi trebamo ići na njihovo, niti oni trebaju dolaziti na naše i svi mirni.

VL
19
1995josip
22:34 31.07.2014.

Hrvati su zahvalni pokojnom dr. Franji Tuđmanu koji je najzaslužniji uz hrvatske branitelje što smo svi zajedno uspjeli u Oluji 1995. godine osloboditi Hrvatsku i zbog te pobijede nad četnicima mnogi prognani Hrvati su se mogli vratiti u svoje spaljeneene i opljačkane domove , gradove i sela . Znam da mnogim yugoslavenima i partizanima Hrvatska nikada nebude bila draga , ali onaj tko izgubi rat ima se pravo ljutiti , zato smo mi ponosni i sretni i uvijek budemo pjevali ! Još Hrvatska ni propala , dok mi živimo. Ona nam je život dala , mi ju branimo .

VL
DA
danijelrukavina4
21:22 31.07.2014.

Zauzmi se za to da se ljudima koji se odluče baviti politikom ograniči mandat vremenski. Ne želimo gledati iste face 20 godina, iz svih stranaka. Mora se napraviti pritisak na stranke. Pa zar nije apsurdno da u hrvatskoj ima 100 i ne znam koliko stranaka. Kome to treba. Neće se neki političar koji sjedi tamo već 20 godina, zauzimati za moga Marka i Mariju, moju djecu. To su gluposti. Ograničimo im mandate na jedan mandat u politici i doviđenja, idite se bavite nečim drugim. Kada ulaze u politiku, nek svaki potpiše da će biti samo jedan mandat i doviđenja. Ne može biti više. Idu nove generacije, koje se bore za sebe. Da ne misliš da bi time oštetio starije ljude. Stariji nam trebaju, mudriji su, više znaju, imaju životnog iskustva. I oni mogu iskoristiti taj svoj mandat bilo kada u životu.

VL
Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
00:55 01.08.2014.

Vrlo mudra poruka politicara, konacno su vidjeli da ih nitko vise ni sljivi za nista.

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
22:56 31.07.2014.

Tko? Milanović koji se cijeli rat skrivao u nađ Kanjiži i Pečuhu, tobože "radi organizacije prijema izbjeglica". Možda Baldasar koji se čitav rat krio u Italiji tobože radi "dofuravanja tjestenine"? Možda Ivo Josipović koji ne može izgovoriti riječ "Oluja" bez da u istoj rečenici izgovori riječ "zločin", koji je cijeli rat iz podruma navijao za Mladića i Kadijevića, koji je sudjelovao u sastavljanu optužnice protiv Oluje, i to na način da je tužiteljstvu dostavljao uvećane podatke o broju srpskih žrtava? Možda onaj Leko, koji je na čelu institucije koja je otkazala pokroviteljstvo nad komemoracijom u Bleiburgu i koji ponavlja bezočnu laž da su nas "detuđmanizatori izveli iz izolacije". A sad zapamtite što ja kažem, koji sam isto tako branitelj, ali nisam u tim vašim interesnim skupinama koje vi nazivate udrugama: vi niste branitelji kad se usuđujete postrojiti ispred tih kukavica, izdajica i dezertera. Vi u tom trentuku postajete isti kao i oni. I samo mi nemojte govoriti kako je njih narod izabrao. Gdje je bio taj narod kad je trebalo uzeti pušku i nositi glavu u torbi? Taj narod je do srži izmanipuliran udbaškim metodama preko udbaških medija, i do njegovog izbora ja držim koliko i do kocke leda na suncu, ljeti u podne.

VL
SS
silvio.spanjic
01:29 01.08.2014.

Dok zvižde mogu biti presretni. To je najmanje što zaslužuju. Problem će biti kada netko sa zviždaljke prijeđe na oružje...

VL
OF
ofaj
23:36 31.07.2014.

čovječe progledaj,pa tko su oni ,jednostavno politokracija mafiokracija i kao branitelj nije tvoje da uđeš u tu septičku jamu.uđeš li sam si kriv.

VL
DR
draxy
23:02 31.07.2014.

Ovdje se u komentarima okrivljuju umirovljeni branitelji kao da su oni krivi što su ih političari svojim zakonima poslali u mirovinu.Kada smo krenuli u obranu domovine nismo niti znali da ćemo za to primiti bilo kakvu naknadu niti smo ju tražili.Vjerujem da bi večina branitelja da se njih pitalo pristala na američki model koji veteranima koji su sposobni za rad isplaćuje jednokratnu naknadu u skladu sa vojnim doprinosom i povratak na prijeratni posao do starosne mirovine.

VL
ĆA
ćaćaća
00:25 01.08.2014.

evo i ovog su kupili da drži političke govore umjesto njih,,tj da stane u obranu političara koji ničim nisu zaslužili vladati ovom zemljom...

VL
Avatar KOJOT PERA
KOJOT PERA
05:57 01.08.2014.

Oni koji iz samo formalnih razloga dolaze u Knin,njima i nije mjesto na taj dan u Kninu.Oni koji omalovažavaju djelo braninitelja koji svaki dan pljuju ,vrijeđajui ponižavaju Državu Hrvatsku,bolje neka sjede i uživaju u vilama bivših partijiskih dužnosnika.

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
01:34 01.08.2014.

Dakle zvizdanje je na raspolaganju bez zabrane jer tako nas demokraciju uci. Nezaboravimo na to ako se u Kinu budu naslo oni koji vode politiku protiv Hrvatskih Interesa neka se da na znanje da nisu zasluzili bolje nego protest protivv njihove politike a I protest onima koji su ih izabrali I iznevjerili Hrvatske Interese. Tesko je vjerovati da bi se Moglo takovog nesta dogoditi Nakon 1991 godine Ali eto Vidimo da Vrag ne spava jer. se je pritajio 1991 godine da bi se mogao ponovno Nakon rata kanditirati I ponovno nametnuti Jaram Hrvatima I potom orijentirati poitiku protiv Hrvatskih Interesa I sprovesti Detudjmanizaciju da bi Hrvatska Mogli uci u EU a potom Ruza treba dokazati svoj Stav gdje ona stoji iZa Hrvatskih Interesa ili sa EU protiv . Vrijeme ce pokazali svoje . Taj Hrvatski Skup Branitelja Hrvatske Nezavisnosti nije duzan biti vjerna za EU I Hvatskim politicaria jer se oni mijenjaju cud dok Hrvatski Branitelji brane Hrvatsku od onih koji mijenjaju cud koja nije u skladu sa Hrvatskim Interesima nego Hrvatskim Interesima . Hvala Braco Hrvati ZDS

VL
Avatar imotska115
imotska115
02:59 01.08.2014.

Svi politicari su krivi sto se dogada braniteljma.

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
01:44 01.08.2014.

Neznam dali ču i ja zviždati ili ne pa Vi zaključite, dali ima razloga pa evo da se i ja uključim u raspravu. Evo, dan prije ulaska u EU stornirali su nalog za izručenje Perkovića, to je razlog zašto smo tu gdje smo a to znači u banani, nitko se od tog dana nije usudio od Njemačkih pogleda niti razgovarati sa "našom " Vladom. Nedugo zatim opalili su po Braniteljskim mirovinama iz svih redova koalicije, pa dobro ako ih spašava 10% nek ali zašto onda sebi smanjuju samo 6 %, zašto nabava "pametnih " telefona i to u ogromnim količinama, nakon tog evo i nabave bijesnih automobila pa onda povlačenje iz kupnje tako da neznamo gdje su i što je sa njima sada. Shodno tome evo posljedice vidi samo običan Narod. Strašan pad ulaganja, ljudi masovno ostaju bez posla i odlaze što i tko na burzu a netko i napušta Lijepu Našu bez da se itko pita što i zašto, za Pelješki most prvo su (članovi koalicije) na sva usta pljuvali HDZ i bivšu vladu kao promašen i opljačkan novac a sad vidimo da su nas nagovarali na neistinu o uludo uloženom novcu i lošoj namjeri što se evo vidimo nije ništa od navedenog ostvarilo, dapače most je naj bolja solucija za Hrvatsku i Dubrovnik. U toj "Našoj " vladi ima i ministar koji je bio na barikadama protiv Hrvatskih ljudi i Naroda a ima i prokazanih na TV-u da neki Ministri nemaju završen fakultet (iako se predstavljajukao fakultetski obrazovani) a ipak svi šute (vuk pojeo ovcu, vuk sit a ovce na broju). Neznam da je to sve skupa normalno. Evo i Gredelj, toliko milijardi utrošeno i onda ljudi na ulicu. Tko je tu lud. Da ne govorimo o Omišlju, željezničkom transportu, mnogim državnim tvrtkama u kojim mjesecima ljudi ne dobijaju plače itd. zašto se ne savjetuje sa članovima Sabora već su zakleti protivnici za svaki spomen nečega odmah se skače za vrat. I tako malo po malo dođoh do pitanja dali zviždati ili ne, odlučiti ču na licu mjesta. Pozdrav dobrim ljudima

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.