Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNOST

Zrakoplov prinudno sletio zbog žene koja nije htjela skinuti burku

burka
AFP
06.05.2010.
u 10:27

Pilot je tražio da zrakoplov prinudno sleti u Calcuttu nakon što žena na zahtjev posade nije željela skinuti burku.

Zrakoplov indijske niskobudžetne kompanije Spice Jett prinudno je sletio u Calcuttu zbog sumnjivog ponašanja dvoje ruskih putnika, od kojih je jedna žena koja je odbila skinuti burku radi identifikacije, javljaju indijski mediji.

Pilot je tražio da zrakoplov prinudno sleti u Calcuttu nakon što žena na zahtjev posade nije željela skinuti burku, rekao je direktor zračne luke u tom gradu R. Srinivasan.

Zrakoplov je, nakon slijetanja, upućen u izolirani dio zračne luke gdje je policija privela ruske putnike radi ispitivanja, a potom ih pustila. Dvoje putnika je drugim letom nastavilo putovanje za Daku u Bangladešu.

Ključne riječi

Komentara 15

OB
-obrisani-
14:30 06.05.2010.

predlažem takvim ženama da ne putuju avionima autobusima i ostalim javnim prijevozima radi poštede ostalih putnika koji nisu dužni trpiti takve neugodnosti!ili neka putuju svi zajedno organizirano ali molim vas da ne dovodite ostalih 90% putnika u neugodne situacije!PRILAGOĐAVAJTE SE TAMO GDJE JESTE A AKO NEMOŽETE OSTANITE KOD KUĆE!

OB
-obrisani-
11:42 06.05.2010.

Pa ako je vec nisu identifikovali, kako je usla u avion ?????????

OB
-obrisani-
23:56 23.05.2010.

Joj dosadni ste više svi s tim burkama, ta epidemija skidanja burke proširila se k\'o kuga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije