Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK NAPAD

Zračni udari kod Alepa, gađani kamioni s humanitarnom pomoći

Alepo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
19.09.2016.
u 21:52

Lokalni stanovnici kazali su za Reuters da su kamioni pogođeni s pet projektila dok su stajali parkirani u centru koji pripada Sirijskom crvenom polumjesecu u Urm al-Kubri

Sirijski ili ruski borbeni zrakoplovi bombardirali su danas kamione s humanitarnom pomoći u blizini Alepa, nakon što je sirijska vojska objavila da je završen prekid vatre, objavio je Sirijski opservatorij za ljudska prava.

On kaže da su kamioni obavljali rutinsku dostavu pomoći u organizaciji jedne međunarodne organizacije u području zapadno od Alepa a pogođeni su u blizini grada Urm al-Kubra.

Sirijska vojska nije odmah bila dostupna za komentar.

Lokalni stanovnici kazali su za Reuters da su kamioni pogođeni s pet projektila dok su stajali parkirani u centru koji pripada Sirijskom crvenom polumjesecu u Urm al-Kubri. Direktor centra i još nekoliko osoba je ranjeno.

UN je ranije u ponedjeljak objavio da bi pomoć za oko 78.000 ljudi trebala uskoro biti isporučena Urm al-Kubri.

>> Sirija: Dosad više od 300.000 mrtvih, od toga 15.000 djece

>> IS srušio sirijski borbeni zrakoplov - Amaq

Komentara 36

Avatar lvan12
lvan12
23:55 19.09.2016.

Nisam niti sumljao ovakav tijek događaja... prvo je vijest "bombardiran UN-ov humanitarni konvoj"... onda se ispravlja u "bombardiran SARC-ov humanitarni konvoj"... da će na kraju završiti na tome da je istina najbliža formulaciji "bombadiran al-Nusrin konvoj za dostavu naoružanja".

PA
Pape5
05:35 20.09.2016.

Malo čitajte i druge, nema dvojbe bombardiran konvoj dostave američkog naoružanja navodnim "umjerenoj demokratskoj sirijskoj oporbi", jer tako oni zovu one koje su oni instalirali i plaćaju, a u pravom smislu obični šljam i pravi teroristi, kakve samo oni mogugu instalirati u nekoj državi da bi ostvarili svoje prljave interese.

GV
golub Vaso
22:02 19.09.2016.

osveta za deir ez zoir je tek počela, za ko...ebe i sponzore počinje pakao na zemlji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije