Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'FIN KAO TRUMP'
Povratak na članak

Šprajc odgovorio novinaru iz BiH koji je prozvao predsjednicu: 'Kakvim će seksizmom počastiti A. Merkel?'

"Nema što, voditelj i pjesnik, duhovit kao stećak, fin kao Trump, a kad se drugi put požalite na loš humor u ovoj emisiji, kojeg nekad stvarno ima, sjetite se kakav humor moraju gledati Bosanci"

Komentari 84

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:02 07.12.2016.

Da, prostakluk i seksizam s bosanske televizije zaslužio je najmanje ovakav odgovor. Tužno je da iz jedne tradicionalne i obiteljske sredine kakva je Bosna i Hercegovina danas dolaze razulareni i neobuzdani seksistički komentari na susjede i prijatelje. Na žalost, sličnihh junaka ovom bosanskom novinaru ima i kod nas, međutim stvarno nismo dosegli još tako nisku razinu vrijeđanja žena političarki.

VL
SA
samograd
08:26 07.12.2016.

Ovako se treba reagirati na svaki napad na Hrvatsku .Bravo Šprajc !

VL
Avatar mamboking
mamboking
08:06 07.12.2016.

Bravo Šprajc!

VL
DU
Deleted user
09:02 07.12.2016.

Odavno se zna da nije bitno što se govori nego tko govori. A isto je tako poznato da od opanka ne možeš napraviti cipelu kao niti od ovakvog bosanskog voditelja, uljuđenog čovjeka. Jednostavno zanemariti.

VL
PO
portugisac
08:36 07.12.2016.

IvanR bolje bi ti odgovaralo JovanP

VL
ZG
zg223
08:14 07.12.2016.

jel ovaj iz maoce emitira?

VL
NE
Nemanadimak
09:22 07.12.2016.

To su turci. Bosanci su naši ljudi iz Bosne a muslimani nisu Bosanci nego turci. muslimani u Bosni mogu biti samo okupatori i nemogu sebe proglasavati Bosnjacima! Bošnjak je staro Hrvatsko prezime i nemojte vrijedjati ljude koji posjeduju to prezime jet muslimani u Bosni nemaju nikakvo pravo proglasavati sebe bosnjacima! Samo turcima!

VL
ST
stomiovotreba
09:54 07.12.2016.

Bravo, kakva elokvencija. Ne bi ni Nives Celsilus odgovorila bolje.

VL
PO
portugisac
08:35 07.12.2016.

Za divno čudo što se Šprajc javio i imao je hrabrosti dok ostali Hrvatski novinari još nemaju dozvolu. Oni šapuču sebi u bradu ali ne nastupaju ovako otvoreno. Vidim i ovdje neki jadničak naziva predsjednicu barbikom pa me interesira koje su to njegove vrijednosti da "predsjednica nije vrijedna pomena". Može biti da je to samo neki "gost".

VL
Avatar whitesox
whitesox
11:30 07.12.2016.

da se Predsjednica ponaša kao nikolić ,vučić,dodik ili izetbegović nitko joj ne bi zamjerio!hrvatska je kriva što je bosna ovakva kakva jeste jer da je nije branila svak bi imao ono za što se borio!srbi veći dio bosne muslimani sarajevski pašaluk i koju desetinu tisuća manje brojno stanje, a mi hercegovci smo svakako gdje jesmo oduvijek!hrvati smetaju gore navedenim a izetbegoviću najviše jer što nije očistio u ratu u srednjoj bosni,sad politikom omalovažavanja i nepoštivanja ustava pokušava ostvariti!

VL
BG
bogosav.glavas
09:32 07.12.2016.

Svaka čast Majstore. Šprajc je jednostavno Šprajc.

VL
MU
mudrost
09:06 07.12.2016.

Dobro jutro novinari Večernjeg. Alep vam je pao. Kmečite sa zločincima.

VL
DU
Deleted user
11:49 07.12.2016.

Jeda i zemlje kad je spala na to da je brani Jovanović oprostite Šprajc

VL
TE
tejanolejano
10:29 07.12.2016.

Ja mislim da "ljudima" kao sto je ovaj "Bosnjak" sa neizgovorivim prezimenom ne treba uopste odgovarati. Za njega je to sto mu bilo koji ozbiljan novinar odgovori velika pobeda, jer ko bi uopste cuo za ovog nesrecnika da mu nije dat publicitet uzimanjem za ozbiljno njegovog bahatog, bezobraznog i maloumnog istupa. Ostaviti ga samog u svom moralnom brlogu i ne obracati paznju na njega je najveca kazna za takve bezvredne tipove zeljne slave koju svojim novinarskim i ljudskim kvalitetima ne mogu dostici. Ovako se samo dize cena jednom bezvrednom islamisti slovenskog porekla koji misli da je Balkan Turska i da moze "postovati" zene kao njegov idejni vodja Erdogan. Moje ideoloske pozicije su miljama daleko od onih koje zastupa gospodja Grabar Kitarevic, ali ona kao pristojna zena koja svoje stavove iznosi bez vredjanja drugih mora da bude postovana . 21. vek je "gospodine Islambegovicu".

VL
KS
krao_sam
08:50 07.12.2016.

laprdanja o glupostima a mandati prolaze i prolaze

VL
NE
nevažnost
09:48 07.12.2016.

Senad je rekao da je Kolinda zgodna i budi mušku maštu. To nije seksizam. To se zove kompliment, ali vidim da vladaju feministički standardi koji nameću veliki intelektualci tipa S.Drakulić.

VL
SE
sestrićna
10:40 07.12.2016.

da je beogradski novinar ismijavao predsjednicu šprajc bi mu se i pridružio..

VL
AO
ante.oreskovic75
09:25 07.12.2016.

Šprajc je pravi.Zna i on onu:je.... zemlju koja Bosnu nema.Nemaju oni problema sa ekstremistima,ne mogu bolan tako brzo shvatiti kuda idu.Samo neka više ne dolaze u nama.

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
15:21 07.12.2016.

Šprajc je svojevrsni medijski "silovatelj" kao i Hažifejzović s tom razlikom što Hadžifejzović kao bošnjak živi i radi u zemlji koju i "medijski" doživljava svojom, za razliku od Šprajca. Je li Hadžifejzović imao seksistički ispad? Imo je. Nebrojeno neprimjerenih ispada imao je Šprajc, na hrvatski račun, u hrvatskom medijskom prostoru.

VL
CU
cungalunga
10:12 07.12.2016.

Prije svega moram se zahvaliti g.Šprajcu čiji inače nisam fan jer imam dojam da nekada Vijesti pretvara u svoju privatnu prčiju, ali ovo je za svaku pohvalu. Tuđe nećemo, svoje ne damo! KGK je izabrana predsjednica svih Hrvata bez obzira na političko opredijeljenje, ona je vrhovni zapovjednik Oružanih snaga i kao takva uvijek ima potporu hrvatskog naroda. U zadnje vrijeme smo svjedoci valovima mržnje i seksizma prema našoj predsjednici koji dolaze iz duboko frustriranih te iskompleksiranih "bespuća" istoka. Senade za razliku od muslimana Hrvati ne vjeruju da je žena niže biće korisno za isključivo štancanje malih janjičara...Hrvatice i Hrvati ovo vam mora biti dokaz kako mi ne pripadamo tom "regionu". Ni povijesno, ni geografski, a sigurno ni kulturno. ...ne samo sa crnim, nego i zelenim i žutim vragovima.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.