Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak u Haag
Povratak na članak

Milanović o Šešelju: To je sve skupa nepotrebno uzburkalo negativne emocije u regiji

Premijer napominje kako mu nije ni bilo jasno zašto je Šešelj uopće bio pušten iz pritvora

Komentari 40

AB
abc1511
12:41 31.03.2015.

Narod ne zanima regija nego život po EU standardima...

VL
ME
melanija
12:30 31.03.2015.

moze li netko toj kliki konacno objasniti da pojam "regija" zemljopisno ne postoji u kontekstu u kojem oni njega nama namecu?

VL
DG
dgtec
12:31 31.03.2015.

Koga briga za šešelja , brinite se kako se maknuti iz te takozvane regije i omogućiti ovdje dostojan život. Ponašaju se kao da smo predgrađe srbije stalno vijesti odande. SRAMOTA

VL
K1
kazablanka 149
12:29 31.03.2015.

Kako razmišlja novinar Večenjeg: ''Rekao je 'regija''! U naslov!!

VL
DU
Deleted user
12:32 31.03.2015.

Nemožeš ti bez Regije(Juge),kada će te vi otvoriti oči i pamet i sjetiti se da smo 100 godina pokušavali zajednički život,što nam je daj suživot donio? Jasenovac,Blajburg,Vukovar,Škabrinju,stotine tisuća ubijenih,stotine tisća prognanih,kome to više treba??

VL
DU
Deleted user
12:36 31.03.2015.

Milanović je intelektualni patuljak u odnosu na Šešelja i nije mu ni do koljena. No bitno je da je Zoki izrazio razumijevanje za srbijansku vladu i službenu srbijansku politiku.

VL
OB
ObrenM
14:06 31.03.2015.

Jako se je uzkokodakao.Koliko je doprinjeo,da se zlocinac vrati odakle su ga nepropisno pustili.Da g.Kolinda preko Un-a nije protestirala nebi se potaklo pitanje njegovog povratka.Kod ovakovih kriminalaca se pojavi sindrom zatvora.Naglo tesko obole,a po pustanju iz zatvora naglo ozdrave i dobiju nadljudsku snagu,da opet cine nesagledivu stetu.Kod ponovnog pritvaranja,opet se tesko razbole i traze samilost,koju oni nisu imali prema drugima.

VL
ZE
zeljkof
13:05 31.03.2015.

cijenim PM ali njemu je najpametnije da ćuti. Covjek je antitalenat za javni nastup i PR. Ovako nesto se rijetko vidja. čim otvori usta mene je strah šta će lupiti i kakve posljedice će to imati.

VL
SV
smiljan vuk
14:01 31.03.2015.

Zoran Nije vise Milanovic nego REGIJA Zoran Regija

VL
EM
Emergo
12:42 31.03.2015.

Evo pametnjakovica.Sad ce on nesto pametno ispalit. Onako po svome..

VL
MA
marioraos
15:11 31.03.2015.

Nevjerovatno; Niti jedan mediji ne piše zašto je uopće Šešelj pušten!!! Pa nije li obrazloženje bilo :"Cancer debelog crijeva u uznapredovalom stadiju".... Šta ? Pronašao je lijek? HA ha ha ha !Koje ispiranje mozga .....vatrogasnim šmrkom

VL
CR
crocro
08:06 01.04.2015.

Tko nas može osloboditi pojma "regija" ili "region", i kada će se početi konkretno govoriti tko nas okružuje? Kada iz usta izlijeće riječ "regija" zašto umjesto nje ne kažu "susjedne zemlje" ili te zemlje decidirano imenovati ili pak kada se radi o više susjednih zemalja kao jedna cjelina zašto ne kažu "zemlje jugoistočne Europe". Od "regiona se svima diže kosa na glavi" na sami spomen te riječi. A zašto? Pa zato što im taj "region" nije donio ništa dobro i što ga ne pamtimo kao dobro za Hrvate. Da su u njemu Hrvati oduvijek bili ravnopravan narod, da ga nikada nitko nije iskorištavao ili mu pakostio ili ga pljačkao i napadao, Hrvati bi ga pamtili po dobrome i ne bi im se okretao želudac na spomen te riječi. Najveća većina Hrvata ne želi niti čuti za tu riječ, neka je prevode kako god znaju i umiju jer ne samo da se većini Hrvfatskog naroda diže želudac na tu riječ već i na onoga tko ju izgovara. Kolinda Grabar Kitarović je tu odurnu riječ izbacila iz uporabe i ne želi je više niti izgovoriti. Ali u čemu je još problem toga "regiona". Problem je u tome što nam se nameće da je to područje Hrvatska i sve što je južno i istočno od Hrvatskih granica. Pa mi smo bliže Mađarskoj, Austriji, Sloveniji i Italiji, ali te zemlje se uopće ne ubrajaju u to područje. To boli narod i zato je ta riječ vrlo omražena. A zašto je oni i dalje uporno koriste i prkose narodu nije mi poznato. A lijepo su se mogli izražavati kao Kolinda Grabara Kitarović i sve bi bilo super. Ali oni baš rade suprotno. Kada oni znaju što rade, onda će mo i mi znati što će mo radi na prvim parlamentarnim izborima. Zapravo mislim da mi to već i sada znamo.

VL
AU
aurora1zn
14:34 31.03.2015.

tko je pustio tog lika nazad u Srbiju-koji im se otvoreno sprdao i nazivao ih smecem sto i jesu ti sudci iz Haga i sada ga zele nazad -pa dobro im je rekao neka mu popuse sada-a to je sve smisljeno da utjecu na vlast u Srbiji-jer to oni zele ne Hrvatska vec smeca iz europe

VL
Avatar pora
pora
19:26 31.03.2015.

seselj je lukavo smisljen politicki potez..dosta toga se izvuklo ovim potezom ali vjerojatno nisu znali koliko i cega ce isplivati na povrsinu :)

VL
AU
aurora1zn
14:32 31.03.2015.

i papa Franjo u 6 mjesecu dolazi u tu regiju zar ne-a mi se zelimo izmaknuti od balkana i regije a svi nas tamo vode-dobro kaze Zoki kakva regija zar nismo u EU isli da se maknemo od balkanaca

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
19:57 31.03.2015.

tko o cemu sdp o regiji. koga briga osim vas crvenih kmera koliko je srbija uzdrmana.o tome su trebali misliti prije 25 godina kad su napravili agresiju na hrvatsku.

VL
CA
campa
20:17 31.03.2015.

Premjer pomalo sa žaljenjem komentira povratak Šešelja u Hag.Npominje da bi ga kao čovjeka mogao žaliti ali da je isti odgovoran za zločine u Hrvatskoj koje kao u slučaju Gotovina sud treba dokazati.Premjer valjda svijesno proteže paralelu između krivnje Šešelja i Gotovine što je skandalozno i krajnje neodgovorno.Razmišljam i u dvojbi sam da li će premjer posjetiti Hađića u Hagu kao pobunjenika Hrvatskog građanina gledajuči njegovu ljudsku stranu .Žali i Srbijansku vladu i nada se da slučaj Šešelj neće poremetiti odnose u regiji. Nemogu se oteti dojmu premjerove konstatacije ljudskosti i želje Šešelju sve najbolje da li isto misli o svim zločincima u sukobima u bivšoj državi kao što je Milošević,Mladić,Šljivančanin,Karađić,Kadijević i ostali zločinci po njemu sa likom ljudskosti.Stravično i opasno izjednačavati zločince i Hrvatske borce a istinu će donjeti Hag jer on se nebi štel mešati.

VL
UI
Uvijek_iskreno
21:33 31.03.2015.

Milanoviću, ostavi se regije! Hrvatska bi ti trebala biti glavna briga, ali očito nije.

VL
LU
lukabulic
21:38 31.03.2015.

campa što si očekivao od milanovića on to ne krije za njega su sarbi najprogonjenija nacija on hrvatski božić ne slavi već srpski vijerovati je da je mamin sinek na kraju ona je išla u bugarsku da on ima bugarskerske traperice odnosno bude maneken-tih traperica-

VL
LU
lukabulic
21:22 31.03.2015.

srbija je još uvik gazda regiona- i ivi-

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.