Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Milanović:
Povratak na članak

Mi vlast ne smatramo plijenom. Želimo društvo koje se ne zatvara u konzervativne okvire

Zahvalio se na podršci koju je jučer dobio u Solinu i Supetru te zaključio: "U Hrvatskoj smo mi kao stranka nositelji promjena".

Komentari 51

PI
pismeni
12:13 14.02.2016.

Ovaj drug kao da se probudio iz kome u trajanju od 4 godine. Prestani se hraniti lažima i obmanjivati Hrvatski narod!

VL
ZA
zazidje
12:03 14.02.2016.

U Hrvatskoj ste vi mrzitelji svega Hrvatskoga,, u Hrvatskoj ste vi širitelji mržnje i raskola,, u Hrvatskoj se vi još niste pomirili sa izgubljenim foteljama,, u Hrvatskoj ste vi nitko i ništa,, pogotovo vi (ne)gospodine Milanoviću

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
12:05 14.02.2016.

šuplja glavo daj se više skloni na neko pusto mjesto i ne zagađuj javni prostor.

VL
BA
barkod
12:26 14.02.2016.

Evo opet Zoke, 2011. ili 2012. napravili , zajedno sa ex-predsjednikom Bartolomejsku noć HRT-u. Na sve ključna mjesta u informativnom programu postavili svoje novinare, uključujući na tron Radmana. Jasno to je sloboda medija, sloboda javno izgovorene riječi i koje sve ne floskule od ljevičarske medijske falange. Tada nije bilo Leke i njegovog HND-a ( rekao bih JND), niti razno raznih udruga, pa Puhovskog i njemu sličnih i sve je to normalno i sve se to podrazumjeva još od druga Tita. Koja dvoličnost i licemjerstvo te bagre.

VL
AN
aniva
12:20 14.02.2016.

Čovječe ti se nisi pomirio s gubitkom vlasti......I sve što radiš da upropastiš ovu zemlju je rezultat tvog gubitka izbora.....A izgubio si ih sve......Ti si gubitnik i s time se ne miriš......Ali nema veze, ničija sila nije do vijeka. Paa neće biti ni tvoja....Doći će na naplatu....

VL
FA
Fake
12:41 14.02.2016.

Zašto Radmanovizija nije pustila snimak pa da čujemo šta mu je jučer rekao onaj partizan?Premda znamo ali onako,neka čuje sva javnost šta je čovjek rekao milančetu a sve po zasluzi.

VL
Avatar katarina_26
katarina_26
12:46 14.02.2016.

Ja želim moderno hrvatsko društvo bez nazadnjačkih manira drugova iz SDP-a tipa Stazića, Jovanovića, Opačićka itd. Želim moderno hrvatsko društvo i državu bez trgova maršalu Titu - moderno društvo podrazumijeva uklanjanje svih onih koji su kršili ljudska prava, a Milanović i SDP od Zagreba bi napravili Titograd.

VL
JK
ja-kan
12:16 14.02.2016.

"Mi vlast ne smatramo plijenom" da, da vidjeli smo to na primjeru HEP-a, HAC-a, APIS-a,.....

VL
Avatar Izdajnik
Izdajnik
12:19 14.02.2016.

Ti pljuvaci iz sdp..a i dalje nece i nemogu da shvate..izgubili sta izbore . Sada na sve nacine potkopavaju rove iz svojih rupa...te demokrate koji su vukli Hrvatsku nazad..negdje idtocno od raja..ali njihovog svezanog u bratstvo i jedinstvo ..a juce su tvrdili da su banski dvori palili gume..dok su zrakoplovi sijali bombe..sada su oni ti antifasisti..sveci i heroji..sada su mladici koji su sali sebe glupost..bez svojih djelova tjela bez zivota puno njih..sada oni odozdo pljuju na sve antikomunisticko..nikad vise sdp netreba nam..dosta je lazne pameti i babahatosti milanovicevskih skojevaca..dosta je..sada zi misevi izlaze ..kopaju pod Hrvatskom rupu..ali kraj je..kraj ..

VL
NE
Neo001
12:27 14.02.2016.

Zar je šizofrenik opet dobio domoljubnu infekciju...? Izgubljeni slučaj u vremenu i prostoru. Što prije ga smjestiti u Vrapče, a kada ga stave u normalu tada u Remetinec.

VL
NE
Neo001
12:15 14.02.2016.

bitango partijska, ti i tvoji smradovi smatrate hrvatski narod svojim plijenom, koji možete šišati i terorizirati, kako vas je učio vaš otac partije, zločinac tito. Najviše vam nedostaje goli otok i kazamate, gdje bi mogli mučiti i pogubljivati sve domoljube i slobodoumne Hrvate.

VL
US
U sridu
12:40 14.02.2016.

Milanovicu previse si zla napravio i jos ga radis,sudit ce ti se budi siguran i ne samo tebi.

VL
ER
Erazmo
12:36 14.02.2016.

Milanoviću,ti si jedan od glavnih izvora širenja mržnje u hrvatskoj!!! Nadam se da ćeš za to odgovarati !!!

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
12:09 14.02.2016.

dezerter,propali diplomat,slučajni premijer koji nije imao pojma niti o ekonomiji niti o gospodarstvu niti ga je zanimalo.majstor izgubljenih izbora,gubitnik na svakom polju svog života.lijep CV.mogao bi jedino raditi kod Hasanbegovića kao portir na ulazu u ministarstvo.

VL
Avatar megatronman
megatronman
12:27 14.02.2016.

Natprosječna inteligencija rezulirala je arogantnošću. No dok je to bilo kako tako podnošljivo do prije koju godinu, sada padom njegove vlasti postaje iritantno. Uz navedeno on i laže. Jer sve je probao da ostane na funkciji. Nije mu do nikogaa osim njega samog i njegove ljubavnice.

VL
FA
Fake
12:38 14.02.2016.

Ovaj luzer još nije shvatio da je izgubio iako se već trebao navići na poraze koji su odraz njega samog.Da je za išta i čemu vrijedi sada ne bi bio u oporbi.Jel mu netko rekao da takvog političara poput njega još nismo imali,tako bahatog,zmijskog jezika,jednom rječju,nešto najgore što nam se moglo desiti.

VL
BR
brojevi
12:46 14.02.2016.

A što je ovaj SDP-ov *lovački* pogon nego bespoštedna borba za vlast. Milanoviću, utrku si izgubio. Ubrzo ćeš od lovca postati lovina zajedno sa svojim podrivačkim jatacima. Tvoja nakaradna potreba da si dijeliš epitete neke državne veličine su prepoznate kaoo bolesno umišljanje šizofrenog karaktera. Periodi recidiva su sve duži i uskoro ćeš zatražiti liječničku pomoć, ako već i do sada nisi. Tvoje mišljene je irelevantno i predstavlje samo tešku traumu uzrokovanu uzastopnih porazima na svim razinama parlamentarnte demokracije.

VL
AJ
ajmo
12:41 14.02.2016.

Mile ti si oprečno blebetalo koje trabujna danas ovak sutra onak,Naprimjer 2008 si polagao vijenac na Blajburgu a danas oni koji to rade za tebe su Ustaše. Mislim da želiš dobro ovoj naciji a i svojim istomišljenicima a ti bi zagovarao jedinstvo svih Hrvata ovako ti si zlonamjerni huškač koji je spreman napraviti unutarnji rat.Sjeti se" ili mi ili oni" što je strašno.Osudit će te povijest radi toga što si Hrvate zavadio.E tu je velićina Tuđmana Franje.Si shvatio prištavi ili ti teško sijeda u tintaru.?

VL
BT
blue_terminator
12:33 14.02.2016.

ha ha Kak ovaj gubitnik laže sam sebi Da nema unutarstranačkih izbora, ne bi ga bilo čuti

VL
US
U sridu
12:42 14.02.2016.

Milanovic izgleda ima ugovor sa VL,ne moze dan bez tog orjunasda.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.