Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veljko ostojić:
Povratak na članak

'Znao sam što rade supruga i šogorica, ali nisam uzeo novac'

Tajming: Jakovčić se natječe za Europarlament, a ja na lokalnim izborima na listi IDS-a. Mislim da je zato sve sada došlo u javnost.

Komentari 68

DU
Deleted user
13:49 07.03.2013.

njegova žena je "zaradila" tih 20 mil kn zahvaljujući njegovom političkom backgroundu prvotna vlasnica zemljišta je POKUŠALA izvršiti prenamjenu tog zemljišta u građvinsko godinu dana prije nego je prodala njegovoj ženi, međutim, nisu joj dozvolili i rekli su joj daa joj neće dozvoliti a sve ostale priče tipa tetka, strina, šogorica su priča za malu djecu

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:48 07.03.2013.

Nisam ja krao...samo sam ljestve držao... ... Reče i ostane živ.

VL
Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
23:46 06.03.2013.

Ma on jadan u biti niti ne razgovara sa svojom suprugom, koja sirota isto nema pojma da joj suprug političar. Čisto ko sunce.

VL
Avatar babas
babas
23:47 06.03.2013.

Nisam sudjelovao u dobiti,to je novac moje žene! ha,ha,ha Tako se treba braniti na sudu pa nitko neće u zatvor

VL
DU
Deleted user
23:53 06.03.2013.

Pustite Sanadera na slobodu. Niti on nije profitirao od svog lopovluka. Sve je pripalo puncu i pokojnoj punici.

VL
TM
tom milles
23:54 06.03.2013.

Priznao bi ti druže u rekordnome roku čiju lovu vrte šogorica i supruga ,čekaj samo da te se dočepaju u Istri oni koji su onoga tartufara strpali u bunker i vozili tako nekoliko dana dok nije iskeširao lovu i priznao što je priznati trebao.Zabadava mu bili svi body guard.....

VL
PP
Pink Panter
23:58 06.03.2013.

Nije najveća tragedija ove zemlje što je otkriven (još) jedan politikant-profter već je najveća tragedija što se ta osoba sa svima nam sprda mrtvo-hladno izjavljujući "da se nije on okoristio tim novcem već njegova šogorica i SUPRUGA.. On zapravo izjavljujee da smo svi mi budale. Jer takvo što reći znači da naas tretira za idiote, imbecile, debile. I nakon svega, on će ostati ministar

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
06:39 07.03.2013.

Ne ulazim u političku, ekonomsku, kriminalnu ili barem moralnu pozadinu. Ali ovo sve zajedno ipak prelazi u ružnu sliku našeg društva. Sve što zarade supružnici tijekom zajedničkog života je zajedničko. U najmanju ruku pola zarade na preprodaji zemljišta a kojaa je nastala isključivo od prenamjene zemljišta a ta je prenamjena odlučena na političkoj razini pripada gospodinu Ostojiću. Ovdje, u ovoj obitelji, svatko je radio svoj posao. Tisuće je takvih obitelji širom zemlje. Naravno da ovo ogromno bogatstvo kao i istovremeno visok položaj u društvenoj hijerarhiji smetaju zavidnicima, političkim protivnicima ali i osiromašenim građanima koji su na neki način prevareni, poput obitelji Miton iz ovog slučaja. Jer se prenamjena zeljišta, političkom voljom, obavila relativno brzo nakom promjene vlasništva. Ostojići su danas bogati, poput tisuća sličnih obitelji koje su do bogatstva došle na sličan način. I svi su u svojim glavama umislili kako su građani glupi, a oni nedodirljivi.

VL
OB
-obrisani-
06:46 07.03.2013.

Evo na, sad "pakiraju" tom finom i predobrom ministru nešto s čim čovjek veze nema. To su sve odradile gospođa supruga i šogica, pukim slučajem su faksovi išli iz hotela u kojima je ovaj lik radio. I baš mu "pakiraju" pred izbore. Ko je tu lud? Njemu je problem što je to pred izbore, nije mu problem gotovo 25 milja kuna? Sanader će ispast dobra vila pored ovih likova. Bio sam par puta bio na kavi u Valsabionu...... Nikad više!

VL
OB
-obrisani-
06:49 07.03.2013.

Postovani! 'Znao sam što rade supruga i šogorica, ali nisam uzeo novac' * Interesantno! Milanovic mora ako ima imalo vjerodostojnosti ga otpustiti. Ako je Holy zbog E-Maila otpustio " zbod visokog praga vjerodostojnosti", to isto mora i ovdje uciniti. Svii. Svi su isti i lijevi i desni, svi koji su u vlasti i pri vlasti samo izgleda treba malo zagrebati. puno toga ce isplivati. Lijep pozdrav!

VL
Avatar vila velebita
vila velebita
07:12 07.03.2013.

I onda su Smilja i Anka same pritisle općinare da prenamjenuju zemljište, a potom je svizac zamotao čokoladu...

VL
BA
barjak
07:14 07.03.2013.

Koja bahata izjava. Zar nas bas toliko glupim smatraju. Zar se ovakovim radnjama nemoze stati na kraj.

VL
AP
apropos
07:23 07.03.2013.

dakako, nisu ovo lopovi kao oni prethodni. Ovo su "čisti" lopovi. Oni pojma nemaju kakve su im "namjere" obitelji, oni slučajno obavljaju bitne funkcije, slučajno su oženjeni prevarantima, oni su brat bratu - slučajni. Slučaj za razmatranje. A sve je je počelo bajkovito. Hvalospjevima i ditirambima: mi smo pioniri Titini! Lijevi, ali doslovce "lijevi" novinari su bili u ekstazi, gazde su ih nagradile bonusima, za predano prodavanje magle izbezumljenim građanima "prave"ideologije, "nevladine" organizacije za mlaćenje prazne slame (i naše love) održavale su ceremonijalne konferencije za (s)tisak, dežurni "opignon makeri" nisu se skidali sa "naše" televizije..... Izjave njihovog gurua o propasti "revolucionarne" tiskovine: - Istaknuo je kako su također prevareni svi čitatelji te oni koji su igrali nagradne igre toga lista jer nagrade nisu dobili, ali kako on osobno još nije otkrio zašto su zapravo te novine uopće pokrenute - fenomenalno oslikava trenutnu nam političku situaciju. Njemu, kao ni slučajnom premijeru, ništa nije jasno.

VL
LA
lakotako
07:42 07.03.2013.

Pa poznato je da su najjednostavnija rješenja uvijek najbolja. To nije moja lova nego lova moje žene:-))) čudi me da nije izjavio "to nije uradio Veljko ministar nego Veljko županijski dužnosnik" i nikom ništa. Koja lopina..

VL
DU
Dudek
07:56 07.03.2013.

Ovo su živjeli od prevara. Tako i danas rade. Došli na vlast sa lažnim obećanjima.To treba sve kazniti oduzimanjem njihove imovine. Drugog ljeka nema. Prave nas bedacima.

VL
OB
-obrisani-
07:57 07.03.2013.

ZAMPi afere Antičević tete Kreditiranje LJB Ranko stanovanje sukob interesa ,zloporaba minus 200 milijuna kuna Veljko preinaka zemljišta Jakovina sukob interesa trgovina poljoprivredom Čačolina dugovi državi ,neisplata radnika,usmrćivanje 2 života ********** Ova kasta je Poštena samo ne znaju kako voditi državu. Reče "ugledni oftamolog"?!?!?!

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
08:02 07.03.2013.

Nije bitno zato i kako je doslo u medije,....bitno je da je doslo,....i zato nestani iz politickog zivota ove zemlje.

VL
DA
danac
08:04 07.03.2013.

pink panter potpisujem svaku rijec.kad je trebalo hapsiti lopove iz hdz onda su i siroj obitelji cesljali racune.neka tako i treba.ali sta misle ovi lopovi.misle da je narod stoka i da ih nema ko zamjeniti.e gospodo mi smo im dalii legitimitet,i nedaj boze da vladaju deset godina bili bi bahatiji i gori nego hdz-ovci.zato ih sto prije treba skloniti jer ne da neznaju nego su bahati i bezobrazni

VL
SP
Spezispezi
08:09 07.03.2013.

To je pravi kavalir. Žene su pravi krivci u ovoj priči....

VL
BV
Bijela Vrana
10:55 07.03.2013.

Ministar turizma Veljko Ostojić izjavio je danas kako se uoči odlaska na svjetsku turističku burzu ITB u Berlinu sastao s premijerom Zoranom Milanovićem te ga izvijestio o svemu u vezi sa slučajem zemljišta u Balama, a premijer mu je, kako prenosi Ostojić, pošto je sve čuo, rekao da njegov mandat kao ministra nije upitan. (dnevno.hr)

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.