Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eh ta ovisnost!

Živcira li vas kada netko u društvu stalno visi na mobitelu?

mobitel
YouTube Screenshot
24.08.2013.
u 17:51

Često nepristojno, robovanje pametnim telefonima pošast je modernog doba na koju malo tko u potpunosti ostaje imun.

Sigurno vam se barem jednom dogodilo da ste sjedili u društvu u kojem je većina više bila koncentrirana na buljenje u mobitele negoli na konverzaciju i druženje. Često nepristojno, robovanje pametnim telefonima pošast je modernog doba na koju malo tko u potpunosti ostaje imun. Dobro to zna i Miles Crawford koji se u svom kratkom filmu upravo dotakao te tematike.

Nije lako samom sebi priznati koliko smo u pojedinim, pa i intimnijim trenutcima, pogled spremni sa sugovornika skrenuti u ekrančić omiljenog BlackBerryja ili iPhonea te se otuđiti od ostatka svijeta i prepustiti autarkičnoj uživanciji. A da u tim trenutcima ostatku svijata itekako znamo ići na živce, e to je drugi par rukavica!

>>Vozačici istrgnuo mobitel i razbio ga jer je umalo skrivila udar!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije