Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUTITA REAKCIJA

Vozačici istrgnuo mobitel i razbio ga jer je umalo skrivila udar!

vozacica i mobitel
YouTube Screenshot
24.08.2013.
u 17:05

Ponekad je dobro uzeti pravdu u svoje ruke, a s postupkom ljutitog muškarca složili su se mnogi komentatori nakon što su odgledali snimak

Nakon što je umalo skrivila sudar, jedna vozačica proživjela je novi šok. Ljutit spoznajom da je dama pokušala skrenuti, a da prethodno nije pogledala oduzima li prednost vozačima koji su dolazili iz suprotnog smjera, jedan od njih izašao je iz automobila, prišao do njenog, otvorio vrata i ženi iz ruku istrgnuo mobitel te ga zatim ljutito bacio na cestu.

Ponekad je dobro uzeti pravdu u svoje ruke, a s postupkom ljutitog muškarca složili su se mnogi komentatori nakon što su odgledali ovaj trenutno najgledaniji video u svijetu.

>>Kineski vozač autobusa ljutit zbog kazne zgazio 27 osoba

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije