Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADAO PLJAČKAŠA
Povratak na članak

Žena je vrištala. Trčao sam za njim i srušio ga. Nisam ni znao da ima pištolj

Nije mu to prvi put da hvata kradljivce. Učinio je isto i 2002., a supruga se, kaže, jako naljutila na njega

Komentari 6

JZ
joe-zg
21:42 03.04.2014.

Da je imalo pameti kod ministra zvao bi ga na razgovor, i ponudio mu da se vrati u policiju. Našim dečkima uvijek dobro dodje ovakav čovjek. Ali s obzirom tko je na vlasti, previše očekujem...

VL
L0
luena 01
21:49 03.04.2014.

Dok imamo koje kakve u policiji kojima tamo nije mjesto ovaj covjek je bez posla, bivsi policajac i branitelj... Sigurno nije podoban da je nebi bio bez posla...

VL
Avatar serafina
serafina
21:46 03.04.2014.

Vražje kopito ako sam dobro razumjela ti bi ovom hrabrom čovjeku prosuo mozak i nazivaš ga smećem. Kažeš ako se odlučiš za zanimanje razbojnika ali ti već razmišljaš kao razbojnik.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
07:43 04.04.2014.

Svaka čast gospodine, ali probajte Vi zaustaviti ekipu koja pljačka milijune. Njih nećete baš tako lako zaustaviti. Ergo se voze u službenim automobilima.

VL
Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
07:34 04.04.2014.

žao mi čovjeka,pljačkao je otkupljivače zlata tj.tuđe nesreće i poštu i banke,mjesta sa kojih lopovi pljačkaju ovaj narod i žive na njegovoj grbači....sto put mi je milije da novac ode bilo kakvom sirotankoviću koji iz očaja pljačka nego životinjama koje bi to uguzile u svoje guzice kroz razne bonuse,dnevnice,plaćetine i sl. ...nadam se da će ova budala jednom natrčati na metak ili bar na kakvu željeznu palicu po zubima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.