Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNA OPTUŽBA

Žena dvije godine lagala partnerici o svom spolu: Žrtva istinu otkrila preko Facebooka

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
18.05.2023.
u 10:21

Prema informacijama svjedoka, par se 2016. upoznao preko dating aplikacije na kojoj se Silvano identificirala kao muškarac. Također, navode da se par u dva navrata upustio u seks te da je bilo planova za vjenčanje

Blade Silvano iz Velike Britanije optužena je za izvođenje "sofisticirane" prijevare kako bi uvjerila svoju partnericu da je muškarac. Naime, sud je objavio da je optužena Silvano dvije godine navodila svoju djevojku na vjerovanje da je u vezi s muškarcem. 

Prema informacijama svjedoka, par se 2016. upoznao preko dating aplikacije na kojoj se Silvano identificirala kao muškarac. Također, navode da se par u dva navrata upustio u seks te da je bilo planova za vjenčanje. Blade Silvano je za vrijeme odnosa navodno penetrirala partnericu uz pomoć "nepoznatog predmeta" te tijekom snošaja nije skidala majicu i bokserice. Kako piše Telegraf, bivša partnerica gospođe Silvano njezin spol otkrila je preko Facebooka tek nakon dvije godine veze, što je rečeno i na sudu.

VEZANI ČLANCI:

"Mogla sam slobodno micati rukama, sa strane, po njegovim leđima, nikad nisam mogla staviti ruke ispod njegove odjeće ili niz njegove bokserice. Odbio bi me svaki put kad bih pokušala nešto napraviti, odgurnuo bi me. Koristio je seksualne igračke na meni; nije bilo dopušteno obrnuto", rekla je žrtva prijevare u svom iskazu na suđenju, a optužena je negirala njene riječi. Također, žrtva je u svom iskazu kazala da joj je gospođa Silvano slagala da se preziva Mendez. 

Za vrijeme suđenja bivše partnerice su se prepirale. Tužiteljica je ispričala kako je par jednom prilikom trebao ići na "oficirsku večeru", ali je optužena morala naglo otkazati jer ju je udarila krava. "Rekao je da ga je ozlijedila krava, a zatim mi je poslao sliku podignute noge nakon što je otišao u bolnicu", opisala je na sudu. Gospođa Silvano bivšoj je partnerici rekla da je veterinar u britanskoj vojsci. Suđenje se nastavlja. 

VIDEO: U 'U povjerenju s Nevenom Ciganovićem' stiže najomiljeniji hrvatski političar

Komentara 1

TI
Tinček
14:37 18.05.2023.

Ovo ne da je glupa, nego lažna priča. Ako nije prepozala spol onda i nije bitno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije