Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudesno

'Želim da liječnici potvrde moje ozdravljenje kao čudo Božje'

'26.03.2013, Zagreb - Pater Zvjezdan Linic. Photo: Boris Scitar/VLM/PIXSELL'
'Boris Scitar/VLM/PIXSELL'
06.05.2013.
u 09:00

Fra Zvjezdan opet izgleda poput onoga “staroga” iako malo mršaviji. No, nije ostao bez kose i nalazi krvi mu se ne mijenjaju.

Fra Zvjezdan Linić je ozdravio! Ta se informacija munjevitom brzinom proširila vjerničkim krugovima posljednjih dana, a pogotovo nakon što je jedan od poznatih zagrebačkih svećenika na svojoj misi rekao da se “Bog proslavio u slučaju fra Zvjezdana, koji je ozdravio od teške bolesti”.

– Internetom, osobito na Facebooku, lutaju sve moguće izjave. Zadnja je da sam čudesno ozdravio. To nije iz mog izvora. Ja vjerujem. Ja se osjećam prilično dobro, ali fizički malo umorno jer sam oslabio 12 kilograma. I držim Isusa za ruku (pazite, ne doslovno fizički nego srcem!). Ali želim da liječnici potvrde moje ozdravljenje i znam da je onda to čudo Božje ljubavi. Prema tome “stanovite glasine” da sam se rušio, da sam padao, da sam operiran, da sam ozdravio nisu od mene niti odgovaraju istini: ne volim da netko ni u ime svoje neke karizme spoznaje širi to kao od Duha Svetoga – poručuje fra Zvjezdan Linić, koji je i kolumnist Večernjeg lista, u najnovijem informativnom biltenu Kuće susreta Tabor u prigodnom izvještaju “Fra Zvjezdan o fra Zvjezdanu”.

Upravo nas je on uputio jučer na taj tekst kada smo ga na svršetku četverodnevne duhovne obnove u Taboru pitali što je istina o njegovu ozdravljenju.

Kao kod zdrava čovjeka

– Ovdje sam sve napisao – kratko je rekao fra Zvjezdan, koji ponovno izgleda poput onoga “staroga” fra Zvjezdana, iako uistinu malo mršaviji. No, zbog kemoterapije nije ostao bez kose (tj. samo bez nekoliko vlasi, kako sam kaže), a njegovi poznanici kažu nam da su najfascinantniji laboratorijski nalazi krvi, koji se nimalo ne mijenjaju, tj. vrijednosti odgovaraju posve zdravom čovjeku!

O čemu je doista riječ, fra Zvjezdan otvoreno piše u tome biltenu i kaže da su mu liječnici “našli ne baš bezazlenu dijagnozu u glavi tumorozne naravi”, koja je zahtijevala hitnu i radikalnu intervenciju.

– Oni to zovu glioblastion cerebri tumorozno. A možda sam i nešto krivo napisao. Svakako, glavni koji tu kliniku vodi, dr. Rotim rekao mi je da je ozbiljno. On je u tom pogledu više operater, ali je sam predložio, zbog svega što on vidi iz nalaza, da bi bilo bolje odmah zračenje i kemoterapiju da se vidi može li se držati pod kontrolom i može li se smanjiti. I tako sam krenuo na terapiju i, evo, za nekoliko dana nadam se da ću završiti prvu udarnu terapiju: 30 radiozračenja i paralelno s time primam kemoterapiju u tabletama – tumači fra Zvjezdan dodajući da je izuzetno dirnut brigom liječnika, njihovim osobnim pristupom i ljubavlju.

I vi molite za liječnike!

– Jako vjerujem našim liječnicima. Molim Boga za njih, a vi, i kad molite za mene, molite i za njih da im Bog da svjetlo, pomoć u radu, snagu (a možda i čvršću vjeru!) – poručuje fra Zvjezdan u svome stilu.

Na seminaru koji je jučer završio u Taboru bila je i poznata atletičarka Blanka Vlašić, koja je prije povratka na sportsku scenu došla napuniti svoje duhovne baterije.

>> Fra Zvjezdan Linić: Ova je bolest moje veliko uskrsnuće

>>Posjetite blog fra Zvjezdana Linića - Duhovna obnova

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije