Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMEĆENJE REDA

Zbog zvižduka Milanoviću u Kninu privedena jedna osoba

Milanović
Duško Jaramaz/PIXSELL
Autori: , ba/VLM
06.08.2013.
u 12:23

"U Policijsku postaju Knin dovedena je jedna osoba protiv koje slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Kninu"

Policija je zbog jučerašnjih zvižduka tijekom govora Zorana Milanovića na obilježavanju Dana pobjede u Kninu privela jednu osobu.

"Na Trgu Ante Starčevića oko 11.30 sati zabilježeno je narušavanje javnog reda i mira od više osoba koje su za vrijeme govora visokih državnih dužnosnika zvižducima i vikom i galamom remetili javni red i mir. U svezi s time u Policijsku postaju Knin dovedena je jedna osoba protiv koje slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Kninu, dok se kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja drugih počinitelja nastavlja", izvijestila je danas Šibensko-kninska policija.

Kako doznajemo radi se o 61-godnjšnjem Kninjaninu koji je priveden na Prekršajni sud u Kninu uz optužni prijedlog remećenja javnog reda i mira i vrijeđanja državnog dužnosnika.

Policija je također izvijestila da će optužni prijedlog biti podnijet i protiv osobe koja je oko 21.20 sati u Kninu na Trgu Ante Starčevića vikom i galamom u alkoholiziranom stanju narušavala javni red i mir.

Tijekom okupljanja u Čavoglavama, gdje je bilo nazočno oko 100 000 posjetitelja, zabilježena su tri prekršaja iz Zakona o javnom okupljanju, odnosno tri osobe su zatečene da nose oznake ili druga obilježja kojima se poziva na nacionalnu, rasnu ili vjersku mržnju ili bilo koji oblik nesnošljivosti, kao i četiri prekršaja ove naravi regulirana Zakonom o prekršajima protiv javnog reda i mira, a svim počiniteljima izdani su obvezni prekršajni nalozi.

>> Milanoviću zviždali i vrijeđali ga. I generalima bilo neugodno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije