Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EVAKUIRAN HOTEL U SPLITU

Zbog trovanja klorom u splitskom hotelu u bolnici pet osoba, od toga dvoje učenika

Zbog curenja klora evakuiran hotel u Splitu, dvije osobe u bolnici
Foto: Zvonimir Barisin
1/19
09.02.2024.
u 14:17

Kako su radnici hotela kazali, klor je uliven u pogrešan spremnik zbog čega se intenzivan miris kemikalija proširio podrumskim prostorijama u kojima nema prozora

U petak oko 12:15 došlo je do curenja klora u prostorijama hotela Radisson Blu u Splitu. U KBC-u Split završilo je ukupno pet osoba. 

U bolnicu je zaprimljeno troje radnika hotela, a na Pedijatriju KBC-a Split i dvoje djece, učenika Turističko-ugostiteljske škole. Riječ je o učenici od 17 godina te učeniku od 16, piše Slobodna Dalmacija. Nitko nije životno ugrožen, dodaju. 

Zbog curenja klora evakuiran hotel u Splitu, dvije osobe u bolnici
1/19

VEZANI ČLANCI: 

Ranije se o slučaju oglasila i policija. "Policijski službenici osigurali su mjesto događaja. Sve evakuirane osobe, zaposlenici i gosti napustili su područje oko hotela. Radi prevencije i zaštite građana zatvoren je jedan dio ceste Put Radoševca (južna strana hotela). Kada se za to ispune uvjeti, na mjestu događaja obavit će se očevid", poručili su iz policije.

Kako su radnici hotela kazali, klor je uliven u pogrešan spremnik zbog čega je intenzivan miris kemikalija zavladao podrumskim prostorijama u kojima nema prozora. Radnici su pozvali vatrogasce koji pretražuju podrumske prostorije, a svi gosti i radnici su evakuirani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije