Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zasmetale mu izjave

Zbog premijerkinih izjava Tadić danas ne dolazi u Dubrovnik

\'01.04.2011., Smederevo, Srbija - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastala se s predsjednikom Republike Srbije Borisom Tadicem i predsjednikom Vlade Republike Slovenije Borutom Pa
HaloPix/PIXSELL
27.08.2011.
u 10:25

Tadić je Josipoviću rekao da se ne može dozvoliti veličanje ratnih zločinaca, bez obzira na cilj.

BEOGRAD - Da premijerka Hrvatske Jadranka Kosor nije pozdravila haaške osuđenike Antu Gotovinu i Mladena Markača i da strastveno govorila o prijateljstvu Zagreba i Prištine, predsjednik Srbije Boris Tadić danas bi u Dubrovniku slušao Beogradsku filharmoniju, piše beogradski Blic.

Tadić je zbog tih izjava odbio poziv hrvatskog predsjednika Ive Josipovića da nazoči ovom događaju.

- Tadić je u razgovoru s Josipovićem rekao kako ne može doći u Hrvatsku nakon svega što je izjavila Jadranka Kosor. Rekao mu je da se ne može dozvoliti veličanje ratnih zločinaca, bez obzira na cilj, kao i da njene izjave u Prištini ne mogu doprinijeti dobrim odnosima Zagreba i Beograda - navodi izvor Blica dodajući da je Tadić u tom razgovoru podsjetio kako "Srbija nije učinila ništa što bi poljuljalo dobre odnose sa Zagrebom".

- Trudili smo se biti fer, a to nam nije tako vraćeno - rekao je predsjednik Srbije, kako navodi izvor Blica, kolegi iz Hrvatske u telefonskom razgovoru.

Komentara 996

MA
matokan
11:17 27.08.2011.

Jadni nas Ivo.

TH
tigar-hr5
14:51 27.08.2011.

vi ste daleko i od...jajara....

OB
-obrisani-
10:42 27.08.2011.

Hvala Bogu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije