Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijer milanović:
Povratak na članak

Zbog NY Timesa Hrvatska povlači svoje vojnike s Golanske visoravni

U misiji UN-a ne možemo jamčiti sigurnost hrvatskih vojnika, a ne vidimo kakav dobitak imamo. Objavljene su informacije u New York Timesu, a on se čita u svijetu. Prekinut ćemo zbog toga sudjelovanje u toj misiji, rekao je premijer.

Komentari 23

DK
dkatica2
10:42 28.02.2013.

izbacit će nas iz NATO-a , u koji nas je Sanader uveo ...

VL
Avatar Axel
Axel
10:17 28.02.2013.

Bas me zanima kak budu sebi srezali...prema ovim vrsnim strucnjacima isto je kada ti smanje 3% od 5000kuna i 18000kuna...!? Sjecam se da je bivsa vlada RVI smanjila linearno 10% koji nikada nisu vraceni koliko je meni poznati. Pustite projetete koji cekaju na realizaciju! Ko zaustavlja te projekte...to je osnovno pitanje.

VL
CA
cavecanem
10:51 28.02.2013.

pogledajte malo slike, oni su svi dobre volje, nimalo zabrinuti, gdje ja to živim?

VL
MA
maja007
11:04 28.02.2013.

zato se ministar pravosuđa izborio za blaži zakon kod konzumiranja trave, eto zašto radi Milanovića još su si i prijatelji i kumovi,da mogu nekažnjeno konzumirati po Saboru , i dobijemo ovo napušenog milanovića na svakoj sjednici vlade,kreveljenje i smijanje svakodnevnoo na tv dok je narod gladan i bez posla, ovo sve treba goniti iz države

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:21 28.02.2013.

Hm Imamo dva krša od aviona, par tenkova starih sto godina, vojska, tako tako. Starješina i generala ko u priči, a vojnika tri. I takvi trošimo novce u nekim nedođijama, gdje Ameri sređuju račune s ludim talibanima, a naši dečkii riskiraju živote. Bilo bi dobro vidjeti koliko to košta ovu državu blagostanja.

VL
SE
sestrićna
11:22 28.02.2013.

ma blago nama kad imamo ovako odlučnu vladu--

VL
DO
Doglavnik
11:42 28.02.2013.

Nije slucajno dosla na vlast komunisticka elita u Sloveniji da sprijeci ulazak Hrvatske u EU po dogovoru sa SFRJ SIS-om HR.. iz razloga da zadrze ekonomsko politicki monopol nad Hrvatskom ! Unutarnja agresija!

VL
HU
Hut
12:25 28.02.2013.

Pozdravljam povlačenje, bilo je i vrijeme da vlada napravi ovakav potez. Po meni povući se treba i iz Afganistana (bar cc80-90% snaga). Što Hrvatskoj znači 350 vojnika u Afganistanu? osim političkih poena kod amera. Država(tj. porezni obveznici) jednostavno nema tolikoo novaca za financiranje takvih misija.

VL
CA
capronza
12:31 28.02.2013.

kordunas, za gubitak naftnih polja u Siriji, vrijednih oko 30 milijardi dolara, kriva je ishitrena i nepromisljena vanjska politika Vesne Pusic, a danas nema vise Yuge koja je podrzavala diktatore poput Gadafija, sadama i asada, gdje ti zivis?.

VL
DO
dobrek
12:39 28.02.2013.

Nije bajka više slići basni: radi New York Timesa povlače vojsku. U EU govore o poktrtanju postupka protiv Hrvatske radi kršenja embarga na izvoz oružja u Siriju.

VL
ZO
ZoranMilic
12:43 28.02.2013.

Da i vi osetite na svojoj kozi negativnu kampanju u kojoj ima 3% istine!

VL
CR
crocro
12:54 28.02.2013.

Predstavnici naše vlade jednostavo hoće "satrt" mozak razmišljajući kako iz krize i kako pokrenuti gospodarstvo i kako povećati standard Hrvatskih građana. A ja se pitam što tako imaju razmišljati jer sve što su do sada razmišljali nije dalo rezultata, osim negativnih. Hrvatska osim toga napreže zadnje atome snage da uz stalno "ispružene" ruke, podmiruje na vrijeme kamate golemih kreditnih masa. Zašto se moraju tako "trgati", a rješenja su napravile države koje su upravo bile u takvim pozicijama u kakvoj poziciji je sada Hrvatska. Nikoga ne treba više navoditi dovoljno je samo spomenuti Island. Ali mi mislimo da smo mi nešto specijalno i da ništa ne možemo primjeniti što je druge zemlje odlijepilo od ponora. Zašto mi ne idemo stopama takvih zemalja koje su se odmaknuče od provalije. Stalno nešto izmišljamo, filozofiramo, pametujemo. Radite samo ono što rade uspješni. Prepisujte propise i postupajte tako kako postupaju uspješni. Samo ako se kopiraju uspješni i mi se možemo izvući iz provalije. Ali zašto to nećemo revno i svim snagama raditi, ili ako radimo zašto to radimo mikroskopskim koracima umjesto velikim i galopirajućim.

VL
ZJ
zjerko44
13:09 28.02.2013.

pronasao nacin da ustedi novac kojim se placaju mirovnjaci po njegovom objasnjenu preventivno se nebi smjelo vozit autocestom jer mozes poginut ovo je samo indirektno priznanje o prodaji oruzja,puno je opasnije misija u Afghanistanu pa ne povlaci vojnike obicni populisticki potez vlade u odumiranju

VL
BR
BratCroat
13:09 28.02.2013.

Ne samo iz Golanske visoravni potrebno je takođe iz Rvacke maknuti svu vojsku a novce podijeliti siromašnima.

VL
Avatar Alfons_x
Alfons_x
14:14 28.02.2013.

E moj santos......ti si zaglibio u 45-oj i nikako dalje? Što je EU nego EYU? Dakako odluke neće donositi Beograd nego Brusseles ali Hrvatima se mijenja samo to da će nam biti gore, dok ona druga strana, da ćemo ponovnoo biti u zajednici "srba, hrvata, slovenaca" proširenoj na EU, ostaje konstanta. Zanimljivo: SR Hrvatska je bila dužna 4,5 milijardi $ R. Hrvatska 50 milijardi € R Hrvatska niti nakon 20 godina samostalnosti nije dostigla BDP SR Hrvatske kamo li ga prešla......pa ipak, bajke se i dalje dobro prodaju, pred spavanje

VL
NO
nonasur
14:35 28.02.2013.

Super za smanjenje plaća birokraciji - preskupi su i puno previše koštaju! Jedino nije dobro da se primjenjuje 'uravnilovka' sistem, jer su ovako stradali i dobri i loši radnici. Pravo rješenje je lošima se zahvaliti, a dobrima omogućiti i da dodatno zarade.

VL
DU
Deleted user
14:53 28.02.2013.

Puk ima svoju izreku o tome da ne možeš biti i pošten i .... ! Prema tome, ne možeš jednoj od strana u konfliktu prodati oružje via Saudijska Arabija kao financijer i Jordan kao logistički prekrcaj - e da bi im onda još i tvoji vojnici u plavim kacigama dijelili tamo mir. Tko je donio prvotnu odluku da se RH riješi starih zaliha tzv. neperspektivnog oružja i municije te pobrao lovu za to, neka sada objasni i našim vojnicima da moraju kući i da od dnevnica kojima bi otplatili kredite u obiteljima nema ništa...

VL
KA
kajinx
15:09 28.02.2013.

Milanović: Zakon u Vukovaru moramo provesti Rađe provedi zakon o kažnjavanju zlikovaca koji su silovali Vukovarke.

VL
NE
neutrino
16:17 28.02.2013.

nitko da napise da se ne radi o nikakvim "pobunjenicima" ili "aktivistima" ...pa ne vjerujem da nakon dvije godine rata mi jos uvjek ne vidimo i govorimo lazi... pogledajte po youtubu itd.... Ti kojima smo mi poklonili oruzje su najradikalniji bradati islamisticki pokret kojima je cilj uvesti serijatsku zakon u Siriji. To su ludjaci i hladnokrvne ubojice, a ne pobunjenici... Pa tamo naveliko ubijaju obicne ljude... postoji i previse dokaza.... Njima mi dajemo oruzje! A Siriju i legitimnu vladu smo odje..... na najkukavickiji nacin!

VL
OB
-obrisani-
16:55 28.02.2013.

Zakon u Vukovaru se mora provesti, ali nakon provjere prebivališta u gradu, isto kao i u Vrgorcu!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.