Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjednica sabora
Povratak na članak

Zbog nedostatka kvoruma nije se glasovalo o Zakonu o ništetnosti

Oporbeni predstavnici napustili su sabornicu te je time izgubljen potreban kvorum

Komentari 33

Avatar Piruška
Piruška
13:31 07.10.2011.

Fala dragome Bogu da pola ovih idijota više nečemo morati gledati !!!

VL
TR
trinaestica
13:36 07.10.2011.

Stvarno je čudno da nema nikakvih sankcija za odlazak iz Sabora u vrijeme glasovanja. Zamislite da odemo s posla u kritičnom trenutku sklapanja posla!!! Sigurno je jedno: ni jedna stranka neće imati većinu i obadvije će morati u koalicije. Možda i nama ne gine prva manjinska vlada.... kao u Sloveniji.

VL
LI
liburnik
13:42 07.10.2011.

Nema Srba, nema manjinaca - previse brzo ste ih otkantali a sada su oni otkantali vas...... Samo pljescite Djakicu ......ha.....ha....evo kamo to vodi.

VL
VA
valis
13:50 07.10.2011.

Svi oni koji su izasli iz Sabora izbjegavajuci glasanje za ove ljude koji su na optuznicama su domaci izdajnici...

VL
SA
Savjest
13:56 07.10.2011.

\"Iako su danas saborski zastupnici trebali glasovati o zakonima ......, to se nije dogodilo jer su oporbeni predstavnici napustili sabornicu te je time izgubljen potreban kvorum\". Iz ovoga bi se moglo zaključiti da HDZ sa svojom koalicijom nema većine uu Saboru pa takoalicija ne može izglasovati nijedan zakon. Kako koalicija ima većinu, to znači da nije bilo ni nekih članova HDZ-ove koalicija, a to dalje znači da su il HDZ-ovi zastupnici neodgovorni, ili se na ovaj način potiho priprema odustajanje od Zakona!

VL
LI
liburnik
14:00 07.10.2011.

Ocito da u Hrvatskoj ima vise \"domacih izdajnika\" nego tzv. \"Domoljuba\". Valis, pa svakome normalnome osim vas budala (Nisam ja rekao nego A.Tomic) da je ovo jos jedna ADZ (Seksova) manipulacija i prevara da bi se mobilizirali takvi kao tii kojima mozak nikako ne treba...... Shvati jednom da Hrvatska nije prcija vas tzv. Domoljuba. RH je kako joj samo ime kaze RES PUBLICA dakle briga svih gradjana i ne trebate nam docirati sto je za nju dobro pa vas je 20% a ostatak ocito misli drukcije.....

VL
Avatar madcap
madcap
14:06 07.10.2011.

Ili je kukulele koalicija izgubila većinu, pa Šeks ne može osigurati forum, ili su u HDZ-u shvatili da je zakon štetan za sve osim za Šeksa nakon direktive iz Bruxellesa. U svakom slučaju, HDZ se totalno pogubio u bespućima politike, Šeksovog orkestriranja i Jadrankinog vodstva. Mislim da gube izbore u svim izbornim jedinicama, čak i u IX.

VL
VA
valis
14:15 07.10.2011.

+ - 07.10.2011. u 14:00h liburnik je napisao/la: Ocito da u Hrvatskoj ima vise \"domacih izdajnika\" nego tzv. \"Domoljuba\". Valis, pa svakome normalnome osim vas budala (Nisam ja rekao nego A.Tomic) da je ovo jos jedna ADZ (Seksova) manipulacija ii prevara da bi se mobilizirali takvi kao ti kojima mozak nikako ne treba...... Shvati jednom da Hrvatska nije prcija vas tzv. Domoljuba. RH je kako joj samo ime kaze RES PUBLICA dakle briga svih gradjana i ne trebate nam docirati sto je za nju dobro pa vas je 20% a ostatak ocito misli drukcije..... .......................................................................................... Nisi ti na optuznici pa nemas ni razumjevanja..ti si osvjedoceno đubre..

VL
LI
liburnik
14:17 07.10.2011.

Kada se jednom pomirite sa cinjenicom da ste u manjini i da bas sve vise nece biti po vasem ----bit ce vam lakse - to je prvi korak pretvorbe nacimitomana i nacikumunista u odgovorne gradjane RH. Zelimo vam puno srece na putu kojim ste se odlucili krenuti.....

VL
Avatar madcap
madcap
14:24 07.10.2011.

valis Ajde malo razmisli. Donese li se ovaj zakon, nitko od optuženih neće ni znati da je optužen jer slučajevi neće ići u Hrvatsku nego će Srbija raspisivati međunarodne tjeralice kao za Purdu. A to znači da Hrvatska postaje potencijalni zatvor za sve veterane rata. S druge strane, ne donese li se ovaj zakon, o optužnicama i njihovoj utemeljenosti odlučivat će DORH i stvari će se rasčistiti jer je većina tih optužnica neosnovana. Tko je kriv Šeksu što je optužnica protiv njega vjerojatno osnovana pa prodaje lažne razloge za ovaj zakon neupućenima.

VL
LI
liburnik
14:25 07.10.2011.

Valis , i Purda i Dr.Bosanac su bili na optuznicama iste \"kvalitete\" pa se to rijesilo sa happy end-om. U ovom slucaju svakako vise vjerujemo Bajicu i Josipovicu nego jednom alkoholicaru koji vjerojatno ima nekih dugova prema proslosti. I na kraju objasni mi kako ce taj zakon pomoci Maricu koji sada robija u Srbiji? Ovo je LEX SEKS i pisan od njega za njega - koliko znamo ostali koji su optuzeni vec su dali iskaze policiji (To je izjavio jedan od 44 -ice sa iste optuznice neku vecer na TV). Po tebi su dakle svi koji glasaju protiv ADZ-a \"djubrad\" dakle....

VL
ZV
zvjezdoznanac
14:44 07.10.2011.

nije isključeno da Šeks do idućeg tjedna neće skupiti potrebnu većinu sad traju zakulisne igre, potkupljivanje, ucjenjivanja, obećanja i svega ostalog što spada u taj prljavi posao kako to već HDZ zna

VL
UM
Umjereni
14:49 07.10.2011.

Samo informacije radi: Nekoliko europskih država u svojem zakonu imaju odredbe o procesuiranju ratnih zločina bez obzira tko ih je i gdje počinio. Švicarska je jedna od tih. I ti su zakoni doneseni s ciljem suđenja ratnim zločincima iz 2. svjetskog rata. Izrael je 60tih sudio Eichmannu za genocid. Dakle, njemačkom (tadašnjem) državljaninu za zločin koji je počinio u Njemačkoj. Prema tome, stravično je da neki ovdje ne shvaćaju da Kosorica i njezina kompanija provode plitku i primitivnu predizbornu kampanju računajući na glasove branitelja i desnice, tobožnjom \"čvrstom rukom\" prema Srbiji. Kao što je Kosorica rekla, Srbija je donijela \"sporni\" zakon početkom 2010. Gdje je Kosorica bila do sada? Sad ona laprda da vodi jedina brigu o braniteljima. Činjenice i međunarodno pravo govore nešto sasvim drugo.

VL
OS
Oliver, Sir
15:18 07.10.2011.

07.10.2011. u 14:44h zvjezdoznanac je napisao/la: nije isključeno da Šeks do idućeg tjedna neće skupiti potrebnu većinu _______ Neće se ni trudit - upravo suprotno, jer: 1. Jacin jedini adut je EU - s ovim i sa šeprtljanjem oko INA-e to bi si mogla ugrozit; 2. Šeks se ovime nametnuo Jaci kao netko koga ne može otpisati i zamijeniti \"mladim kadrom i novim licima\" (zadnjih dana je non-stop uz nju:))) 3. Mobilizira se desno biračko tijelo .... Prava svrha je već postignuta:))) Kamo sreće da su ovako \"lukavi\" u poticanju proizvodnje i smanjenju nezaposlenosti :))))

VL
Avatar wratnik
wratnik
15:18 07.10.2011.

07.10.2011. u 13:50h valis je napisao/la: Svi oni koji su izasli iz Sabora izbjegavajuci glasanje za ove ljude koji su na optuznicama su domaci izdajnici... .................................................. Po cemu Ti to znas?

VL
Avatar wratnik
wratnik
15:29 07.10.2011.

Da nije to mozda putokaz da nasi sabornici nece vise biti RUKODIZACI na mig Sekija ili Sandi,? Izgleda da pocimaju upotrebljavati vlastiti razum,!

VL
PK
puši kurac
15:31 07.10.2011.

dok se dođe do pijanca odmah se donose zakoni a kaj je s Marićem koji već guli kaznu u srbiji? on nije važan, glavno da nam vladeka ne diraju!

VL
OB
-obrisani-
15:33 07.10.2011.

dobar potez,pametno

VL
Avatar lkis05@htnet-dsl
lkis05@htnet-dsl
15:55 07.10.2011.

Koliko bi Šeks platio Eura ...ići ću ja umjesto njega..i tako nemam od čega normalno živjeti....???

VL
ZA
zagorec1
16:08 07.10.2011.

Naravno i crveni kmeri su napustili sabor kad je trebalo proglasit razdruzivanje od juge!!! Sto bi se drugo moglo ocekivati od takvih jadnicaka!!! Zast nisu glasali protiv ak se ne slazu !!! Kaj je drug zoki naredio bezaniju??? Koja sramota i za te bi trebao netko glasat a nemaju ni hrabrosti dic ruke protiv neceg s cime se ne slazu!!! uzas!!!!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.