Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumnjiva kutija s igračkama

Zbog lutke nakratko odgođen let Larnaka-Tel Aviv

Barbie lutke
Foto: Reuters
1/3
01.06.2016.
u 11:20

Na kutiji za igračke na latinici je pisalo "Booba", što na hebrejskom znači lutka, no spremačica je posumnjala na "bombu"

Polijetanje zrakoplova tvrtke Aegean Airlines na liniji Larnaka-Tel Aviv u utorak je nakratko odgođen nakon što je spremačica upravu zračne luke u Larnaki upozorila da bi se kutiji s dječjim igračkama koju je pronašla u kabini zrakoplova mogla nalaziti bomba.

Policija ciparske zračne luke po dojavi je provjerila sumnjivi predmet, no ustanovljeno je da nema mjesta panici.

Na kutiji za igračke na latinici je pisalo "Booba", što na hebrejskom znači lutka, no spremačica je posumnjala na "bombu". 

"Ciparsko civilno zrakoplovstvo po dojavi je provjerilo sumnjivi predmet. Došlo je do kraće odgode leta", objavila je glasnogovornica Aegean Airlinesa u Ateni. 

>> Nije mogao stići na let, a onda je avioprijevozniku rukom napisao pismo koje je postalo hit

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije