Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poštenjačina

Zaustavio pljačkaša da bi ga upozorio kako mu ispada novac

Red Bull Cliff Diving
Foto: Grgo Jelavić | 24sata
1/2
26.03.2013.
u 14:56

Nakon što je otuđio novac, lopov se dao u bijeg, a već na prvom koraku počeo mu je ispadati novac iz džepova. Baš u tom trenutku listić je dolazio uplatiti mladić

Nepoznati mladić zaustavio je razbojnika u brazilskom gradu Divina da bi ga upozorio kako mu u bijegu s mjesta koje je opljačkao ispada novac.

Cijeli događaj zbio se ispred kioska lutrije. Njega je u subotu orobio zasad nepoznati muškarac koji je nosio kacigu i pištolj. Nakon što je otuđio novac, lopov se dao u bijeg, a već na prvom koraku počeo mu je ispadati novac iz džepova. Baš u tom trenutku listić je dolazio uplatiti mladić. On je, očito nesvjestan situacije koja se pred njim zbiva, lopova zgrabio za ruku te ga upozorio da mu je ispao novac. Pljačkaš se osvrnuo, pokupio ono što je ispalo i utišao u nepoznato. Otuđio je oko 6500 reala (oko 16.000 kuna).

>>Lažna unuka baku i djeda 'preveslala' za 328.000 eura

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije