Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Braniteljska udruga:

'Zašto Josipović odlazi srpskom radikalu Nikoliću?'

Ivo Josipović
Goran Stanzl/PIXSELL
11.10.2013.
u 10:29

"Šokirani smo odlaskom predsjednika Josipovića jer nije vrijeme da hrvatski predstavnici vlasti opet idu na noge onima koji su ubijali i rušili hrvatsku državu", stoji u priopćenju udruge Nezavisni dragovoljci hrvatski.

Udruga Nezavisni dragovoljci hrvatski smatraju da je neprimjeren odlazak predsjednika Ive Josipovića u Beograd Tomislavu Nikoliću.

U priopćenju pišu kako je neprimjereno da predsjednik odlazi "srpskom radikalu četničke stranke". "Šokirani smo odlaskom predsjednika Josipovića jer nije vrijeme da hrvatski predstavnici vlasti opet idu na noge onima koji su ubijali i rušili hrvatsku državu", stoji u priopćenju te dodaju kako se Srbija do danas nije potrudila pronaći nestale Hrvate te nije, a ni neće, platiti ratnu odštetu.

"Nije priznala krvavu agresiju na Hrvatsku i unatoč tim činjenicama predsjednik odlazi u službeni posjet Srbiji", pišu iz udruge i pitaju se "do kada će naši političari minorizirati Domovinski rat i stradanja u Hrvatskoj". Smatraju kako su rane još uvijek otvorene i stalno se proširuju takvim ponašanjem naših političara. "Nije vrijeme ni za ćirilične ploče, niti je vrijeme za suradnju sa predsjednikom Srbije", pišu iz udruge.

"Zašto predsjedniče Josipoviću odlazite čovjeku koji je napravio stravično zlo hrvatskom narodu?" pitaju iz udruge Nezavisni dragovoljci hrvatski.

>>Josipović: Ugovor s Vatikanom ne diramo jer je dobar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije