Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
magla na cesti

Zagreb: Auto i teretnjak sletjeli s obilaznice nakon sudara

sudar (1)
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/3
30.12.2011.
u 19:56

Podataka o ozlijeđenima zasad nema, a sve okolnosti nesreće bit će poznate nakon očevida

Neposredno prije odmorišta Plitvice na zagrebačkoj obilaznici u smjeru Bregane, oko 19.40 sati, dogodio se sudar osobnog automobila i teretnog vozila. Od siline udarca oba su vozila izletjela na travnatu površinu s desne strane ceste i okrenuta su u suprotnom smjeru. Na mjesto sudara izašli su policajci i vozilo za pomoć.

Podataka o ozlijeđenima zasad nema, a sve okolnosti nesreće bit će poznate nakon očevida. Na cesti je magla i vidljivost je smanjena pa su (ne)prilike na cesti sigurno doprinijele sudaru.

Komentara 2

OB
-obrisani-
04:21 31.12.2011.

Bitno je da baja ima siroke gumurine a sto su ljetne u zimsko doba nema veze , nije ni cudo sto je sletio ! Dobro je da nije nikoga ubio bezmozgovic .

TM
TM
17:42 31.12.2011.

Najvjerojatnije se je pridrzavao momentalnih uvjeta na cesti.A boji se covjek i poreza na vrijednost pokretnina pa ce na vrijeme kasirati a Slinic neka operezuje tatu svoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije