Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvije nesreće

Zagreb: Alfom srušio jedno stablo pa se zaustavio na drugom

zabio se u drvo, nesreca (1)
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/6
16.05.2012.
u 22:15

U isto vrijeme je iz smjera istoka na Slavonskoj aveniji vozio taksi Cammeo. Vozač taksija zagledao se u automobil koji se zabio u drvo nakon čega je taksi svom snagom udario u auto ispred sebe.

Mladić (22) se večeras automobilom Alfa Romeo 156 zabio u rinzol na Slavonskoj aveniji u Zagrebu te je srušio jedno drvo, a zaustavio se na drugom, javlja 24sata.

U autu je bila i njegova djevojka, a vozili su se iz smjera zapada u naselju Savica.

Nakon nesreće prevezeni su u bolnicu gdje je utvrđeno da su lakše ozljeđeni.

U isto vrijeme je iz smjera istoka na Slavonskoj aveniji vozio taksi Cammeo u kojem je bilo četvero studenata. Vozač taksija zagledao se u automobil koji se zabio u drvo nakon čega je taksi svom snagom udario u auto ispred sebe. Prrednji dio vozila je oštećen, a srećom, nitko nije ozljeđen.

Komentara 5

DU
Deleted user
06:12 17.05.2012.

Nije svako zlo za zlo, bar ce sumari imati manje posla...

Avatar condor
condor
07:48 17.05.2012.

I.Halaru, autoru teksta: - nije se zabio u rinzol, jer da je to učinio ostao bi na rinzolu... vozilom je okrznuo ili udario u rinzol, a zatim se odbio u stablo..danas zaista svatko pokušava biti novinar...Toliko od mene

Avatar Vucibatina
Vucibatina
08:01 17.05.2012.

Cammeo se zabio u auto ispred jbg uvijek je neko drugi kriv ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije