Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori

Zagorska stranka ide u koaliciju sa SDP-om

Zoran Milanović SDP
Foto: Robert Anić/PIXSELL
27.08.2015.
u 09:53

– Mišljenja smo da ova Vlada zaslužuje još jedan mandat za realizaciju svojega programa u cijelosti – istaknula je Zagorska stranka

Predsjedništvo Zagorske stranke u srijedu je na svojoj 72. sjednici donijelo je odluku o potpisivanju političkog koalicijskog sporazuma sa Socijaldemokratskom partijom Hrvatske i ostalim koalicijskim partnerima, priopćili su iz te stranke.

– Mišljenja smo da ova Vlada zaslužuje još jedan mandat za realizaciju svojega programa u cijelosti. Zagorska stranka kao regionalna stranka koja djeluje na području sjeverozapadne Hrvatske pozdravlja sve što je ova Vlada učinila na ovom području kao i u čitavoj Republici Hrvatskoj – navodi Zagorska stranka u priopćenju.

>> Vodstvo stranke smatra da ih SDP pritišće na potpisivanje koalicijskog sporazuma

>> Koaliranje: HDZ i SDP u saborske klupe uvode strančice

Komentara 24

Avatar zabadalo5
zabadalo5
10:27 27.08.2015.

Oni su mišljenja smo da ova Vlada zaslužuje još jedan mandat za realizaciju svojega programa u cijelosti, ma baš, kao da im jedan mandat da nas odvedu u propast nije bio dovoljan..

Avatar zabadalo5
zabadalo5
10:24 27.08.2015.

Sa Zagorskom strankom ili bez nje, isto je, koalicija koja će izgubiti izbore!

AN
ancica99
10:15 27.08.2015.

sdp i njihova koalicija više na vlasti neće biti nikada!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije