Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVALA DUBNA

Za ozlijeđenu Njemicu organiziran hitan prijevoz

03.09.2013.
u 13:22

Putem nadležne Lučke ispostave Šilo organizirano je privatno plovilo iz Baške

U ponedjeljak 2. rujna u 17.40 sati Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje na moru (MRCC Rijeka) zaprimila je dojavu za asistenciju od Hitne medicinske pomoći putem službe 112 Rijeka na poziciji uvala Dubna kraj Baške na otoku Krku. Ondje se nalazila ozlijeđena 70-godišnja njemačka državljanka koja je pretrpjela ozljedu glave.

Budući da je riječ o nepristupačnom terenu zbog čega spašavanje s kopnene strane nije moguće, središnjica je organizirala evakuaciju s morske strane. Putem nadležne Lučke ispostave Šilo organizirano je privatno plovilo iz Baške koje je s osobljem HMP-a krenulo u evakuaciju. Ozlijeđenu su pacijenticu preuzeli u 18.30 sati. Ona je cijelo vrijeme bila pri svijesti i, nasreću, životno nije ugrožena.

>> GSS u nekoliko sati dvaput spašavao par iz Njemačke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije