Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijevara u Pakoštanima

Za 5000 kuna lagao da je skrivio prometnu pa zaradio kaznenu prijavu

prometna
Ivo Čagalj/PIXSELL
05.02.2010.
u 09:22

Dolaskom policijskih službenika, 24-godišnjak je izjavio da je on vozio i izazvao prometnu nesreću, a sve za novčanu naknadu od 5000 kuna koju mu je 34-godišnjakinja trebala isplatiti .

ZADAR - Zadarska policija podnijet će kaznene prijave protiv 34-godišnjakinje i 24-godišnjaka koje se sumnjiči da su počinili kazneno djelo Sprječavanje dokazivanja.

Utvrđeno je da je 26. studenoga prošle godine na županijskoj cesti između Vrane i Pakoštana 34-godišnjakinja, upravljajući osobnim vozilom zadarskih registarskih oznaka, izazvala prometnu nesreću sletivši s ceste.

Dolaskom policijskih službenika, 24 godišnjak je izjavio da je on vozio i izazvao prometnu nesreću, a sve za novčanu naknadu od 5000 kuna koju mu je 34-godišnjakinja trebala isplatiti.

Ključne riječi

Komentara 1

FR
freedy49
23:30 05.02.2010.

Talibani su za vas sitne ribe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije