Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio s roditeljima

Vuk odgrizao prst dječaku u zoološkom vrtu!

vuk,portal (1)
Patrik Macek/PIXSELL
12.07.2013.
u 07:37

Devetogodišnjak je ruku najvjerojatnije gurnuo kroz žičanu ogradu u namjeri da pomazi životinju.

Šokantan incident dogodio se u četvrtak oko 13 sati u beogradskom zoološkom vrtu na Kalemegdanu. Tamo je devetogodišnjem dječaku vuk odgrizao srednji prst na lijevoj šaci. Maleni M.R. Beo zoo vrt posjetio je s roditeljima a oni su, pretpostavlja B92, u trenutku incidenta dijete ispustili iz vida. Devetogodišnjak je ruku najvjerojatnije gurnuo kroz žičanu ogradu u namjeri da pomazi životinju. Vozilom hitne pomoći prevezen je u Institut majka i dijete gdje mu je ozljeda sanirana. Priopćeno je da se nalazi izvan životne opasnosti.

O incidentu se nešto kasnije očitovao i direktor zoo vrta Vuk Bojović. On je Tanjugu izjavio da se dječak provukao kroz zaštitne ograde kod spomenika psu Gabi i došao do kaveza s vukovima na kojima, kako je istaknuo, stoji upozorenje da je riječ o opasnoj životinji.

- Vukovi su svirepe životinje i rođene ubojice. Zato su i atraktivne i ljudi dolaze da ih gledaju, ali mu se prsti ne pružaju - upozorio je Bojović i potvrdio da su o incidentu nekoliko sati kasnije obavijestili i policiju koja je obavila očevid.

>>Zmija joj se uvukla u cipelu i ugrizla je!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije